Wednesday, February 28, 2024
HemWweEfter ett ryktat Bray Wyatt Showcase Mode, kommer WWE 2k24 att inkludera...

Efter ett ryktat Bray Wyatt Showcase Mode, kommer WWE 2k24 att inkludera ytterligare en senaste WWE Hall of Famer-överraskning

År 2023 är snart över. Och det för fansen närmare det nya WWE 2K-videospelet. En upplevelse älskad för fans av proffsbrottning när de får leva livet som sina älskade stjärnor. Medan nästa del av videospelet ryktas ha ett showcase-läge tillägnat den bortgångne Bray Wyatt, bekräftas en annan WWE Hall of Famer att dyka upp i videospelet.

TV-spelsserien är känd för att ha speciella karriärlägen dedikerade till stjärnor varje år. Bortsett från det har de köppaket där fans kan spela som olika populära stjärnor från en specifik era.

En annan WWE-stjärna bekräftad för 2K-spelet

Det har bekräftats av den officiella hemsidan för Hall of Famer, Trish Stratus att hon kommer att vara en del av nästa del av videospelet. Han har varit en del av videospelet sedan 2000 WWF WrestleMania videospel. Passagen lyder som följer; “Trishs närvaro i WWE 2K23 var en vanlig affär. Och för alla 2K-fans som läser detta, kan vi exklusivt avslöja att Trish skannades för det kommande spelet och därefter.” Det betyder att Stratus kommer att vara en del av tv-spelet i många år till.

Stratus har varit med i WWE sedan 2000. Från att ha blivit en mästare till att bli invald i Hall of Fame 2013, har hon deltagit i vilken kapacitet som helst för henne. Fram till 2022 arbetade hon som deltid på företaget. 2023, såg henne ha en längre löptid i företaget där hon sågs fejda med “The Man”, Becky Lynch.

Medan hon från början hade slagit sig ihop med Lynch för WrestleMania 39, började likgiltigheten växa mellan de två när de förlorade WWE Women’s Tag Team Championship-titlar till Liv Morgan och Raquel Rodriguez. De två bråkade sedan med en sista match inne i en stålbur på Payback, där Lynch kom överst mot veteranen.

Läs mer| Bray Wyatt Karriärläge ryktas släppa snart på WWE 2k24: Från The Undertaker till Cena, här är 5 fler legender förevigade av 2K

Medan fansen kunde glädjas när Stratus är bekräftad för WWE-spelet, tog sig en överraskningsstjärna till videospelet.

Den ständigt växande förteckningen över WWE 2K

WWE 2K23 togs emot av fansen ganska bra. Fans älskade spelet med IGN som till och med sa att slagordet “Ännu starkare” var en passande sådan. Medan fansen fortfarande njöt av spelet släppte WWE en specialutgåva som heter WWE 2K23 Bad Bunny Edition. Upplagan var helt tillägnad den Puerto Rico rapparen och nu deltidsproffsbrottaren Bad Bunny.

Medan modellen kommer att baseras på Bad Bunny från 2023 års Backlash, tillsammans med det, kommer fansen att få en LWO-tröja med Puerto Rica-tema. Tillsammans med det, många andra förmåner som en vanlig spelbar Bad Bunny-karaktär och ett Ruby tier MyFACTION-kort.

WWE ville dock också fördjupa sig i lite nostalgi. Tillsammans med denna utgåva var minnesvärda stjärnor från Ruthless Aggression Era en del av specialutgåvorna. Detta inkluderade John Cenas The Prototype, Batista som Leviathan och Randy Orton. Det skulle vara intressant att se om WWE gör något liknande med Trish Stratus.

RELATED ARTICLES

Mest populär