Wednesday, December 6, 2023
HemBoxingEfter ett erbjudande på 1 miljon dollar avslöjar Jake Paul ett datum...

Efter ett erbjudande på 1 miljon dollar avslöjar Jake Paul ett datum för Paddy Pimblett Sparring Session i skrämmande uppenbarelse

YouTube-sensationen Jake Paul har svarat UFC-superstjärnan Paddy Pimblett efter att den sistnämnde accepterat hans sparringutmaning. Paul tog nyligen till sociala medier och kallade ut Pimblett för en sparringssession. The Problem Child satte upp en hel miljon dollar för en session med “Paddy the Baddy” i Puerto Rico och väntade på att fightern från Liverpool skulle acceptera hans erbjudande.

Dessutom var Pimblett snabb med att svara Paul och accepterade hans utmaning men var inte sugen på att flyga till Puerto Rico för sessionen. I en video sköt han tillbaka och bad Paul komma till UFCs prestationscenter om han ville sparra.

“Utmaning accepterad. Men jag ska inte till Puerto Rico när jag kämpar nästa lördag. Om du vill komma och sparra, gå till PI [UFC Performance Institute] nästa vecka. Som jag säger, jag kämpar på lördag, jag ska slappa söndag och jag slår dig på måndag. Erbjudandet finns där, sa han.

Jake Paul avslöjar datumet för en sparringsession med Paddy Pimblett

Nu har Paul gjort ytterligare ett häpnadsväckande avslöjande om hur Pimblett ville att han skulle vara med i sin podcast. Han uppgav sedan att han skulle skicka ett jetplan för den brittiska jaktplanen och sparra med honom den 5 januari i Puerto Rico och till och med göra ett framträdande i hans podcast. Han hävdade också att Pimbletts vikt borde vara normal vid den tiden och en sparringssession borde inte vara ett problem.

DYK DYPARE

“Fella, mitt team sa till mig att du har försökt boka mig för din podcast, den 5 januari. Så jag skickar ett jetplan för att ta dig till Puerto Rico. Båda våra lag kommer att filma. Vi sparrar, 5 omgångar och sedan kan vi göra din podcast. Då är du tillbaka till din normala vikt. Inga ursäkter.” skrev Paulus.

Fella mitt team berättade för mig att du har försökt boka mig för din podcast, 5 januari. Så jag skickar ett jetplan för att ta dig till Puerto Rico. Båda våra lag kommer att filma. Vi sparrar, 5 omgångar och sedan kan vi göra din podcast. Då är du tillbaka till din normala vikt. Inga ursäkter. 🤝 ? https://t.co/3MufAO12O3

— Jake Paul (@jakepaul) 30 november 2022

Den här sparringssessionen verkar verkligen intressant. Trots att Pimblett är en UFC-stjärna nära sin bästa ålder är han främst en grappler. Han är dock fortfarande en mycket farlig anfallare och kan ge Paul en hel del problem. Det enda Paul har för honom i den här matchen är hans storlek och boxningshärkomst som kommer med att tävla i sex proffsmatcher. Trots allt detta kan det vara osannolikt att Pimblett skulle flyga över till en annan ö för att sparra med Paul även om det är för en miljon dollar.

Se upp för mer: The Baddy, du vet inte

Vad tyckte du om Pauls svar på Pimblett efter deras fram och tillbaka? Låt oss veta i kommentarerna,

RELATED ARTICLES

Mest populär