Wednesday, December 6, 2023
HemGolfEfter ett år fullt av kamper, tjänar LIV Golf Pro äntligen tillbaka...

Efter ett år fullt av kamper, tjänar LIV Golf Pro äntligen tillbaka sin rivaliserande tourplats med en galen avslutning

Det är ett allmänt känt faktum att golf är en knepig sport. Medan vissa golfare tar sig till toppen, gör andra inte det. Men det som är läskigare är att ha uppnått ditt mål en kort stund innan allt försvinner. När du väl har klättrat på framgångsstegen slår ett fall långt uppifrån säkert hårt. Personligen är det där motivationen kommer ifrån. Därför är det av yttersta vikt att börja bygga från grunden och lägga varje uns av din styrka och hårda arbete för att nå högre höjder igen.

Detta var precis fallet med ett LIV Golf-proffs, som tog en skarp start 2022 när han fick chansen att spela under LIV Golfs första säsong innan han dök tillbaka samma år när han inte lyckades ta sig till cut. Det som dock sticker ut mest med honom är hans vilja att aldrig ge upp. Detta var uppenbart i hans senaste stora karriärgenombrott, som fick alla med öppen mun. Låt oss dyka in!

Andy Ogletree och hans ode om att aldrig ge upp

Det 25-årige amerikanska proffset har säkert inte fått sin karriär serverad på ett silverfat. Hans resa har inneburit många upp- och nedgångar. Den första LIV-säsongen var inte mindre än en mardröm för Ogletree, eftersom han stängdes ur spellistan efter sitt första spel och lämnades utanför hela säsongen. Men som det verkar, lever Andy Ogletree verkligen efter attityden att aldrig ge upp.

Han gav bevis på sina optimistiska medel 2023 när han fortsatte med att uppnå flera segrar över hela världen. Hans insats på Asian Tour är inget mindre än ett mirakel. Ogletree säkrade sin tredje vinst i Asian Tour’s International Series nyligen. Den här senaste vinsten och hans grymma attityd har fått LIV Golf att förklara honom som sin nyaste medlem på listan för deras kommande säsong 2024.

Andy Ogletree sa, “Jag kan inte vänta, du vet, när jag fick en smak av det tidigt i den första turneringen, trodde jag att när jag gick in i LIV London att det inte skulle vara mitt enda evenemang förra året och jag skulle spela kl. åtminstone den första halvan av säsongen, och sedan när alla PGA Tour-killarna väl kom kan jag bli utslängd. Men, ja, jag spelade så dåligt att det inte var fallet. Så att tjäna tillbaka är väldigt givande och jag hoppas bara kunna ta hand om affärerna resten av året och vara där på heltid nästa år.”

Ogletrees redogörelse i hans senaste intervju på en podcast är ytterligare ett exempel på hans uthållighet och positivitet. Han nämnde också kort hur han till en början var orolig för hur saker och ting i golfvärlden skulle se ut efter den efterlängtade sammanslagningen av LIV Golf-PGA Tour, vilket lade honom till listan över spelare som var djupt osäkra på golfens framtid. Men än så länge verkar Andy Ogletrees framtid vara ljus för det kommande året.

Finns det några uppdateringar om sammanslagningen av LIV Golf och PGA Tour?

Den mycket efterlängtade sammanslagningen av LIV Golf-PGA Tour har genomgått ett antal upp- och nedgångar ända sedan förhandlingssamtalen inleddes. När deadline närmar sig, sjunker golfvärlden djupt ner i en pool av osäkerhet.

Mitt i detta kaos har PGA Tour tillgripit att inte ha alla sina ägg i LIV Golfs korg. Därför har turnén hittills hyst några bud från finansiella tungviktare. Bara tiden får utvisa vem som blir turnéns huvudpartner.

Vad tror du är nästa för Andy Ogletree och hans LIV Golf stint? Dela dina åsikter i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär