Tuesday, February 27, 2024
HemWweEfter Dwayne 'The Rock' Johnsons inte så subtila tips, bekräftade Roman Reigns...

Efter Dwayne ‘The Rock’ Johnsons inte så subtila tips, bekräftade Roman Reigns för SmackDown nyårsrevolution

I en chockerande nyhet återvände Dwayne “The Rock” Johnson till WWE och han är här för att stanna. Så fort han återvände till WWE riktade han blicken mot stamhövdingens tron. Uppdateringen är att Brahma Bull har släppt några öppna antydningar om att han vill möta sin avlägsna släkting Roman Reigns för att avgöra vem den ursprungliga stamhövdingen är. Men bara timmar efter att nyheten bröt ut bestämde sig Roman Reigns för att göra ett framträdande på den kommande SmackDown New Year’s Revolution.

Amerikas favoritvideo idag

Roman Reigns kommer tillbaka efter The Rocks utmaning

Den officiella webbplatsen för WWE berättade nyheten för fansen. Enligt artikeln kommer Roman Reigns att återvända till SmackDown mitt i den pågående fejden mellan AJ Styles, Randy Orton och LA Knight. De tre kommer att delta i en Triple Threat-match för att avgöra vem som ska få chansen att möta Roman Reigns på Royal Rumble 2024.

Senast Roman Reigns sågs på SmackDown var i avsnittet av SmackDown den 15 december 2023. Han var där för att prata med Randy Orton och LA Knight. Han behandlades med en överraskning när AJ Styles återvände till ringen och omintetgjorde Bloodline från ringen.

Medan han har tre rivaler att ta itu med, kan Reigns flytta sitt fokus till The Rock eftersom han har erkänt sin återkomst och sin utmaning.

Kommer Roman Reigns att acceptera Dwayne Johnsons utmaning?

I det senaste avsnittet av Monday Night Raw ställde Dwayne Johnson sina fans en ganska enkel fråga. Han frågade: “Ska klippan sitta vid bordets huvud?” Även om det verkligen ser ut som en ganska enkel fråga, kan fansen anta att han indirekt kan ha antytt att han vill ha en fejd med den nuvarande stamhövdingen, Roman Reigns. Roman Reigns har dock erkänt denna subtila utmaning av Johnson.

Även om han inte sa mycket, såg han till att twittra om situationen. Medan fansen förväntade sig att han skulle skicka ett argt meddelande till Johnson, svarade han istället på situationen med en skrattande emoji. Detta kan antyda att han betraktar Johnson som bara ytterligare en utmanare som vill avsätta honom. Tidigare har många försökt stifta Reigns men misslyckats kapitalt. Även om Reigns kanske accepterar Johnsons utmaning, kanske han inte betraktar honom som ett serjkhs hot. Fans kommer att behöva vänta några dagar till för att se hur Roman Reigns kommer att erkänna situationen. Tror du att Roman Reigns kommer att gå med på att möta Dwayne Johnson?

RELATED ARTICLES

Mest populär