Saturday, December 9, 2023
HemeSportsEfter det stora mottagandet av "Buried Alive Sequel" har MrBeast-fans en lista...

Efter det stora mottagandet av “Buried Alive Sequel” har MrBeast-fans en lista med förslag redo för hans nästa video

MrBeast som dominerar trendlistan på YouTube är ingen nyhet längre, det är rutin. Hans senaste inslag på listan är dock speciell. Skaparens senaste YouTube-uppladdning, “7 Days Buried Alive”, är en berg-och-dalbana av känslor. Det är en överväldigande upplevelse för alla hans fans i olika aspekter. En avgörande egenskap hos videon är dock att denna nya utmaning tar fansen tillbaka till MrBeast-upproret!

Kommer du ihåg den ikoniska utmaningsvideon “50 Hours Buried Alive” som skaparen gjorde för två år sedan? Det var bara början. Nu efter 7-dagarsvideon undrar fansen “Vad händer härnäst?” Varje gång du tror att skaparen inte kan överraska dig längre, bevisar MrBeast motsatsen. Efter det fenomenala gensvaret som hans uppföljare till Buried Alive-utmaningen fick, spekulerar fansen vad skaparen kommer att göra härnäst.

MrBeast tänjer på gränserna varje gång

Att återskapa samma gamla magi är svårt, men att ta standarderna till en helt ny nivå låter som en utmaning för YouTube-kungen. I hans senaste YouTube-inslag såg fans sin favoritskapare gå igenom den extremt svåra utmaningen att begravas levande nästan 10 fot under marken. Tja, om du tycker att 50-timmarstiden för utmaningen var lovvärd, är det bara vansinnigt vad Jimmy lyckades med i sin senaste.

YouTubern överlevde känslomässiga sammanbrott, trötthet, panik och fysiska utmaningar i sju långa dagar bara för att erbjuda en förstklassig upplevelse till sin publik. Vidare hade videon ett överväldigande ögonblick när YouTubern firade att ha träffat 200 miljoner prenumeranter medan han begravdes under marken. Det var först på tiden att rekreation blev samtalsämnet.

Den senaste rekreationen har också bjudit in många förslag från samhället för fler sådana återbesök.

Fans häller in sina förslag

En Reddit-användare utlöste diskussionen på plattformen när de skrev: “Eftersom Jimmy har gjort en uppföljare till att bli begravd levande, vad ska han annars göra?” Samtidigt var användarens eget förslag skapandet av “Överleva 24 timmar i is”.

Det var många spännande förslag som kom med i diskussionen. En användare gjorde den mest populära begäran, inte svårt att gissa. “Squid game 2”, skrev de.

En annan kommentar av fansen löd: “Gå till rymden med pojkarna.” Tja, om någon kan få till det här, är det säkert den största enskilda YouTubern.

En användare tyckte att hotellvideorna var riktigt underhållande och har en klar favorit. “Ännu en hotellvideo som var väldigt underhållande”, skrev de.

“Han borde försöka spendera 24 timmar under vattnet igen. Jag är säker på att han har folket nu för att göra det säkert”, föreslog ett fan YouTubern.

En användare vill fånga fler av MrBeasts videor för adoption av husdjur eftersom de tycker att de är mest tilltalande. “Fler adoptioner av husdjur!!!”

Om man tittar på alla de olika förslag som ges av nätanvändarna är en sak säker, det är inte lätt att vara MrBeast. Har du några förslag på MrBeast?

RELATED ARTICLES

Mest populär