Tuesday, February 27, 2024
HemGolfEfter det sensationella avslutningen på Ryder Cup kommer 3 stora takeaways om...

Efter det sensationella avslutningen på Ryder Cup kommer 3 stora takeaways om Team USA:s tragiska nederlag fram i ljuset

Ryder Cup 2023 var en storslagen händelse och med varje sidas stolthet på spel stod det mycket på spel. Så småningom blev laget som blev framstående Team Europe mot Team USA. Efter att ha slagit amerikanerna för 14:e gången firade européerna sin 5-poängsvinst.

Amerikas favoritvideo idag

Nu, efter två månader från den patriotiska striden, har Europas veterancaddie Billy Fosters kommentarer om den 44:e upplagan av Ryder Cup lyft fram tre stora takeaways som inte var mycket utforskade tidigare.

Tre dolda fakta om Team Europe, som slog Team USA

Billy Foster bär golfaren Matt Fitzpatricks väska i det europeiska laget. Caddien har många års erfarenhet och har vunnit 16 Ryder Cups, eftersom han är en looper. Hans omfattande erfarenhet av evenemanget fick honom att inse några saker, och han delade dem på The NCG Golf Podcast. Här är tre takeaways från podden.

1. Team USA:s problem började långt före Ryder Cup: Foster, som är en veteran och proffs i Ryder Cup-caddie, sa att kamratskapet med Team USA alltid har varit mindre jämfört med européerna. Han avslöjade att efter att ha besökt omklädningsrummet “vid ett par tillfällen”, fann han att sammanhållningen mellan de två lagen “är som att Halifax Town (Team USA) spelar mot Manchester City (Team Europe).”

Dessutom kommenterade han frånvaron av tre golfare och 11 caddies i Team USA från träningsevenemanget i Ryder Cup, medan Team Europe var där med hela sitt lag. Enligt Foster stod Team Europes spelare som Rory McIlroy, Shane Lowry och Jon Rahm upp för att ta platsen för legender som Sergio Garcia och Ian Poulter. Medan det amerikanska laget inte hade några spelare att ta ansvar, även om “på pappret … de har bättre spelare.”

2. Ludvig Aberg får vederbörligt erkännande: Långt innan Luke Donald valde Ludvig Aberg att bli en del av sitt förkunnade team, hade Foster märkt talangen på långt håll. Med anledning av att caddie Fitzpatrick vid RBC Canadian Open, hade Foster en chans att bevittna Aberg spela. Han bestämde sig för att göra något åt ​​det.

Foster skickade ett meddelande till Team Europes kapten senare på natten och frågade honom: ”Den här pojken är Henrik Stensons kärleksbarn. Håll ögonen på honom.” Även om hans urval innebar att framstående golfare inte kunde vara en del av det, visade Ludvig sitt värde. Han imponerade på alla i Ryder Cup med ett rekord på 2-2-0. Rookien är nu i strid om 2023 års PGA Tour Rookie of the Year Award.

Team Europes inställning till Ryder Cup lönar sig

3. Ryder Cups mest kontroversiella lönedebatt: Som vi alla vet, var Team USA:s Patrick Cantlay och Xander Schauffele i heta vatten för sin inställning till golfare som skulle spela för Ryder Cup. Cantlay var inblandad i hategate medan Schauffeles far sa att PGA Tour tjänade på spelarna genom att inte betala dem.

Å andra sidan hade européerna aldrig några löneproblem eller skulle aldrig ha haft det. Som Foster hävdade, om någon europeisk golfare bad om lön, “skulle de bli misshandlade i omklädningsrummet av hans medkaddar och spelare.” Dessutom tillade han att pengarna alltid har varit ett problem för amerikanerna och klarade att “det är inte så Europa fungerar”.

RELATED ARTICLES

Mest populär