Thursday, November 30, 2023
HemMLBEfter deadline för icke-anbud, hur många platser kvar på Yankees' 40-mannalista; ...

Efter deadline för icke-anbud, hur många platser kvar på Yankees’ 40-mannalista; Hur mycket pengar klarade de av?

Lågsäsongen 2023 har sett en virvel av incidenter kring fria byråer och affärer mellan team. Ändå har ett visst tråkigt segment av MLB-regimen frontat basebollvärlden de senaste dagarna, och det är spelares icke-anbud. Säsongens deadline för icke-anbud var redan över den 17 november. Bland många andra klubbar som släppte sin egen uppsättning skadade eller utgångna kontraktsspelare var New York Yankees också en del av avlastningsproceduren.

Yankees har haft en lysande laguppställning den här säsongen, oavsett hur mycket de kunde få ut av det i slutspelet. Och nu, med säsongen 2024 runt hörnet, håller de på att städa huset. Antalet medlemmar som de släpper kommer att stå i direkt proportion till klubbens beräknade budget för säsongen ’24. Hur många medlemmar togs egentligen bort från poolen med 40 medlemmar? Kommer intäkterna från icke-anbud att återvinnas?

New York Yankees “4”-sebara framtid

Yankees släppte fyra medlemmar denna fredag; tre av dem var icke anbudsgivna, och en delades ut för att bytas ut till ett rivaliserande lag. Bland de icke-anmälda spelarna fanns kastarna Lou Trivino, Albert Abreu och Anthony Misiewicz. Bomberna har också bytt ut ytterspelaren Jake Bauers till Milwaukee Brewers i stället för två prospekt. Abreus årliga affär med New York Yankees stod på bra $738 700. De betalade mycket mer för Trivino, en årlig summa på $4 100 000. Bauers och Misiewicz kostar jänkarna en årslön på 600 005 $ respektive 81 291 $.

Trivino satt i princip vid sidlinjen den här säsongen och såg sina lagkamrater prova diamanten. Han förutspåddes tjäna runt 4 miljoner dollar nästa säsong; allt detta gick i sjön efter hans återhämtning från armbågsoperation. Han var tvungen att lämna för att ge plats åt en aktiv och frisk pitching-personal.

Misiewicz har en något liknande anledning som Trivino. Han hade en framgångsrik Yankees-debut med hans no-hits tillåtna 13-innings rad i en match mot Brewers; tyvärr förkortades hans tid på diamanten av en huvudskada han fick under grundseriens slutspel. Misiewicz fick avsluta säsongen med en allvarlig hjärnskakning. Abreu hade inga fysiska problem som sådan. Men hans spelform var minst sagt nedslående och betungande för laget.

De icke-anbud lämnade Yankees med en överskottsbudget på 5,5 miljoner dollar; Om man lägger till Bauers handel, uppgår beloppet till cirka 7,5 miljoner dollar. Med sin beräknade lönelista på 235 miljoner dollar har de nu tillräckligt med intäkter för att gå efter de fria agenterna som de har jagat hela tiden. Man kan fråga sig, var jänkarna kloka med sina beslut om icke-anbud och handel?

Hade New York Yankees rätt med sina senaste beslut?

Just nu är deras beräknade totala lönelista för 2024 $235 713 295 per Spotrac. Deras tröskelvärde för lyxskatt är 237 000 000 $; det ger dem bra $1 286 705 att spendera årligen på en överskottsspelare. De fick Brian Sanchez och Jace Avina från Milwaukee Brewers för Bauers handel.

Nu har de framtidsutsikter som pitcher Yoshinobu Yamamoto, tredje baseman Jeimer Candelario och centerfältaren Kevin Kiermaier på sin lista över förutspådda mål. De behöver också en bra utpekad slagman i laget efter Giancarlo Stantons fortsatta fruktansvärda form. Så att anlita en powerhitter som Juan Soto kommer att ytterligare hjälpa laget att säkra ligan.

Yamamoto har ett beräknat kontraktsvärde på 200 miljoner dollar för 8 år, vilket sänker hans årslön till 25 miljoner dollar per år. Sotos affär förutspås bli runt 25 miljoner–30 miljoner dollar per år, givet hans nuvarande kontraktsvärde på 23 miljoner dollar per år. Jämförelsevis borde Candelario få 12 miljoner–17,5 miljoner dollar per år, enligt olika rapporter. Sist men inte minst förväntas Kiermaier ha den billigaste affären av dem alla på 10 miljoner dollar per år. Om Yankees kan flytta runt några interna fonder och om Steinbrenner känner för att betala, kan klubbhuset på 7,13 miljarder dollar enkelt anställa två av dessa spelare efter deras behov.

Vem tycker du att New York Yankees ska gå efter med huvudet först, nu när de har några aktiva platser kvar i laget? Låt oss veta dina åsikter i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär