Saturday, December 9, 2023
HemNFLEfter Davante Adams tar Tom Brady ut sina frustrationer på en kameraman...

Efter Davante Adams tar Tom Brady ut sina frustrationer på en kameraman – Sportprat

Tampa Bay Buccaneers tog planen mot Cleveland Browns i en vecka 12 sammandrabbning på Sunday Night Football. Och de sprängde sin ledning sent i andra halvlek för att förlora på övertid. Men Browns ledde matchen vid flera tillfällen. Ett sådant tillfälle såg Tom Brady ventilera lite av sin frustration på en kameraperson, som Davante Adams. Tja, inte precis som WR, eftersom det inte var något knuffande inblandat.

Browns avslutade den två matchande segerserien för Buccaneers för att öka frustrationen under hela säsongen.

Tom Brady-vågen

Det var tidigt under andra kvartalet. Browns ledde matchen med 10-7 vid den tidpunkten. Tom Brady och hans lagkamrater gjorde sig redo att hamna i en kram innan ett första försök. Och en kameraman vandrade precis nära teamet, vilket Brady uppenbarligen inte uppskattade.

Måste ge våra män lite utrymme 🤣🤣 pic.twitter.com/lQwdtyvQlN

— FOX Sports: NFL (@NFLonFOX) 27 november 2022

Brady vinkade bort kameramannen från teamet innan han gick in igen för att diskutera Buccaneers offensiva spel. Kameramannen tvingade den största quarterbacken att spela ligan någonsin. Vem skulle inte? Ingen vill vara på fel sida av TB12. Inte när han är på planen, åtminstone.

Bucs balanserade matchen före halvtid med ett field goal och tog ledningen i den tredje kvarten. Men de kunde inte hålla fast vid det eftersom en sen Browns-körning resulterade i nivåpoäng i slutet av regleringstiden. Till slut dukade Buccaneers för den sjätte förlusten av säsongen 2022.

Buccaneers kapitulerar

Buccaneers föll för Browns i OT när Nick Chubb gjorde mål en två-yard rusande touchdown för att vinna matchen för den Cleveland-baserade franchisen. Före touchdownen, fångade Browns breda mottagare Amari Cooper och sprang för en 46-yard vinst för att sätta upp ett första försök vid Buccaneers två-yardlinje.

DYK DYPARE

Den Tampa-baserade franchisen kom in i spelet för att se och bygga vidare på deras två-spelsvinst. Men laget som bara vunnit en av sina senaste sju matcher producerade en nästan perfekt show sent i matchen för att rubba Buccaneers planer.

Browns QB Jacoby Brissett, som kan ersättas av Deshaun Watson nästa vecka, gjorde ett mål för sig själv att vara startspelaren för laget. Han kastade en touchdown-passning i matchen, vilket gjorde att matchen knöts och tvingade OT. De andra två touchdowns kom från rusningsspel.

Så, vem kommer att börja under center för Browns i deras nästa match? Och kommer Buccaneers att studsa tillbaka från det hjärtskärande nederlaget?

RELATED ARTICLES

Mest populär