Thursday, November 30, 2023
HemNFLEfter Cheetah Saga, "TNF-analytiker" Jason Kelce återbesöker Bears vs Panthers Tush-Push Play

Efter Cheetah Saga, “TNF-analytiker” Jason Kelce återbesöker Bears vs Panthers Tush-Push Play

Bears and the Panthers möttes idag i en hård kamp på Soldier Field-stadion. Carolina Panthers hade tagit ledningen i halvtid, men D’Onta Foreman 4 4-yard löpning i tredje kvartalet resulterade i en touchdown som slutligen förseglade affären för Bears. Bears vann med 16 -13 till slut eftersom Panthers insatser under den sista kvarten inte räckte till.

Bears har nu registrerat sin tredje seger för säsongen och fått en välbehövlig uppsving i sitt självförtroende. Å andra sidan har Panthers rasat till botten av NFC South. De har spelat in en av de sämsta prestationerna av något lag och har nu förlorat nio av sina första tio matcher! Under matchen gav TNF-analytikern Jason Kelce sina insikter om tush-push-spelet som lagen använde i matchen idag.

Jason Kelce öppnar upp om tush-push-tekniken!

Tush-push är ett sätt att spela där quarterbacken ställer upp bakom mitten istället för att quarterbacken kör före sig själv. Två, tre, fyra, ibland fem spelare hoppar bakom backen på quarterbacken och de trycker, trycker och bara trycker. Don Kleiman delade klippet från TNF på X där Jason Kelce diskuterar detsamma i detalj!

När Jason Kelce tillfrågades, “Snacka om det, det har bara använts tidigare ibland. Hur ni (örnarna) har gjort det till en konstform.” Han delade med sig av detaljerna om det och sa: “Ja! Du vet att jag menar, det finns ett rollbyte som gjorde det möjligt för pusher bakifrån och quarterback smyga sig in, som började göra det här för ett år sedan, och vi har varit mycket framgångsrika.” Han tillade vidare, “att det är en hög procentsats för oss när du kör det rätt, när du gör allt rätt är det verkligen väldigt svårt att försvara!” Jason Kelce syftade på spelet i deras match mot Dolphins.

Geparden uppskattade också denna teknik för två veckor sedan! När Eagles svävade över delfinerna för två veckor sedan. I en match som var grundligt dominerad av Eagles förlorade Dolphins matchen med 31-17. Efter matchen öppnade Tyreek Hill på tush push-tekniken som användes av Eagles. Inlägget löd “WR Tyreek Hill säger att Eagles “Tush-Push”-spel är “Mycket ostoppbart”, efter att Philly använt det 4 gånger mot Miami på SNF, varje gång det var framgångsrikt”. Hill lade också till “Han hoppas att ligan inte förbjuder det eftersom det är ett roligt spel att titta på” och gav slutligen äran till Eagles OL och Jalen Hurts för att de fick det att fungera.

Eagles kommer snart att möta sina ärkerivaler!

Eagles har för närvarande det bästa vinstrekordet i hela ligan med nio vinster och bara en förlust. Medan de styr listorna i NFC, toppar deras fiende, Chiefs, listorna i AFC. Chiefs har registrerat åtta vinster från sina tio matcher. Laget har med rätta bevisat varför de är titelförsvarare!

Båda lagen kopplar just nu av med sina hejdåveckor. Säsongens mest efterlängtade match kommer att äga rum den 20 november i Chiefs hemma på Arrowhead Stadium. Kommer Eagles tush-push-spel att fungera mot Kansas City Chiefs? Kan inte vänta med att få reda på det!

RELATED ARTICLES

Mest populär