Tuesday, February 27, 2024
HemGymnasticsEfter Audrey Dress' nick till Hepburns elegans delar Nastia Liukin BTS av...

Efter Audrey Dress’ nick till Hepburns elegans delar Nastia Liukin BTS av Iconic Photoshoot

Nastia Liukin har haft en unik aura om henne på och över gymnastikmattorna. Den olympiska gymnasten har överträffat grunderna för att avskaffa inflytande som entreprenör och en omhuldad figur i sociala medier. Med fem olympiska medaljer och ännu fler VM-utmärkelser stödjer bedrifterna bara gymnastens närvaro i branschen. Nu skapar ikonen ringar även i modebranschen.

Amerikas favoritvideo idag

Genom sin nåd och sitt uppträdande har Liukin vuxit till att omfatta flera tv-framträdanden och varumärkeserbjudanden. Nyligen, bland listan över Adidas, Longines, AT&T och mer, avslöjade Liukin att ha gått ihop med Dillards för sin begränsade upplaga av kapselsamling under Gianni Bini. Efter att ha delat de första utseendena på samlingen och partiets favorit har gymnasten ännu en uppdatering för åskådarna.

Nastia Liukin tillkännager storytime

Den hyllade gymnasten tillkännagav det oförutsedda samarbetet för världen i början av november. Efter att ha fått ett spännande svar från publiken för detsamma, tog 34-åringen nyligen till sin Instagram för att dela en titt på vad som hände bakom linsen. Tillsammans med de uppriktiga klicken lade Liukin också till en berättelse om fotograferingen. “Jag hade en *vision* för exakt hur jag ville skjuta den”, skrev gymnasten och hänvisade till fotograferingen för Audrey-klänningen. Nastia avslöjar, “Genom gatorna och uppför 8 trappor,” sprang teamet över hinder för att fånga det perfekta ögonblicket av den gyllene timmen.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Nastia Liukin (@nastialiukin)

I hennes tidigare inlägg avslöjade sensationen att Audrey-klänningen, som bär den legendariska skådespelerskan Hepburns elegans med vita puffade ärmar som komplimenterar den svarta klänningen, var hennes favorit i kollektionen. Klänningen och kollektionen höll dock mer till innebörden än bara en dedikation.

Gymnastens modeodyssé

Nastia Liukin är inte främmande när det kommer till mode eller design. Snabbspola fram till 2023, den lilla gymnasten har vuxit upp för att ge mening åt sin nya satsning genom kreativitet. “Varje enskilt föremål i min samling är uppkallat efter någon eller något meningsfullt i mitt liv”, sa Liukin enligt US Fashion Network. Men mer specifikt har kollektionen varit en ode till de moderna kvinnorna.

“Hem definierar karaktär”: Den legendariska gymnasten Nastia Liukin reflekterar över de många hjärtliga epoker i hennes älskade bostad

Den hyllade gymnasten tillade vidare att kollektionen innehöll unika statementpjäser för att tala om djärvhet. Med Gianni Bini som Dillards största moderna dammärke, tillsammans med modellens avsikt bakom kollektionen, kommer projektet säkert att få erkännandet och föra målet vidare.

RELATED ARTICLES

Mest populär