Thursday, November 30, 2023
HemWweEfter att NXT flyttat till CW föreslår rykten en massiv TV-rättighetsaffär för...

Efter att NXT flyttat till CW föreslår rykten en massiv TV-rättighetsaffär för WWE Raw

WWE-universumet har tvingats jonglera med mycket information samtidigt på grund av stora förändringar i nätverket. Även om fansen är vana vid överföringen av brottare mellan varumärken och proffsbrottningskläder, har de nu fastnat i en hel nätverksövergång.

WWE har investerat i att maximera sina vinster och stärka sin position inom sportunderhållningsbranschen. Fansen hade inte ens vant sig vid nyheten om överföringen av NXT, orkestrerad av Trippel H. Nu, i den senaste utvecklingen, kan WWE Universe också se en massiv tv-rättighetsaffär för WWE RAW.

WWE RAW för att inte längre förbli Monday Night RAW?

WWE RAW är det första märket av världens största proffsbrottningsdräkt. Showen har varit på USA Network i över tre decennier, med undantag för några tillfällen. Nu tyder några otroliga rykten på att showen kommer att lämna USA Network och flytta någon annanstans.

Enligt ett Twitter-inlägg av The Wrestling Blog, “WBD är ett av de bästa företagen som är intresserade av att få TV-rättigheterna för Raw.”

Detta kommer som en stor chock sedan nyligen, WWE SmackDown togs in i fållan av USA Network för att hålla alla WWE:s shower på ett ställe. Dessutom betyder detta också att WWE RAW kanske inte längre är den populära showen på måndagar för sina långvariga fans.

Enligt Dave Meltzer, “Analytikerna tror att de kommer att få en ökning på 42%, vilket kanske inte släpper aktien eftersom den är lägre än den förmodligen borde vara. Men det hjälper dem inte. Men de kommer att bli mer lönsamma.”

Kommer fansen att se utvandringen av deras favoritprogram från USA Network?

RELATED ARTICLES

Mest populär