Tuesday, February 27, 2024
HemNBAEfter att imitera Michael Jordans beryktade vana gör Detroit Legend fantastiska påståenden...

Efter att imitera Michael Jordans beryktade vana gör Detroit Legend fantastiska påståenden om att slå Kobe Bryants Lakers

Michael Jordan är utan tvekan en av de största trash-talkarna i ligans historia. Varje idrottare som har spelat mot Chicago Bulls legend kan intyga det påståendet. Dessutom var Jordans trash talk inte begränsat till endast hans motstånd, han brukade ge sina egna lagkamrater svårt under träningen också.

Amerikas favoritvideo idag

Så det blir uppenbart att alla som får lära sig det här spelets yrken också kommer att plocka upp lite elittrash talk också. Detta är fallet med Richard Hamilton som fick spela med MJ under sina dagar i Washington Wizards. Nyligen pratade Hamilton om att gå med MJ i sin ökända vana och besegra den framlidne store Kobe Bryants lag för mästerskapet.

Richard Hamilton pratar om att vinna NBA-mästerskapet mot Kobe Bryant

LA Lakers var i sina absoluta bästa år under 2000-talet. Efter deras tre-torv blev de ett allvarligt hot mot vartannat lag i ligan. Laget ledd av den formidabla duon Kobe och Shaquille O’Neal var en stark utmanare till 2004 års NBA-titel. Den före detta lagkamraten till Jordan hade dock tagit sig till Detroit Pistons vid den tiden och var redo att lägga vantarna på sin första NBA-trofé.

De vände inte bara manuset på Lakers utan gjorde det med stil. The Pistons stängde serien på bara fem matcher och ledde sin franchise, mot alla odds, till det utlovade landet. Nyligen berättade Hamilton om sin erfarenhet av att spela mot en staplad Lakers-trupp. Han sa, “Innan serien ens började”, visste Pistons att de var bättre än sina motståndare. Hamilton sa att de bara hade en bit som saknades i deras pussel och tillägget av Rasheed Wallace gjorde susen för dem.

Hamilton visade respekt för Lakers-truppen genom att säga att de var ett fantastiskt lag, men Pistons visade att de var något bättre.

Michael Jordan inspirerade NBA-mästarens största prestation i karriärförändrande stint

Richard Hamiltons vanliga ökända vana med Michael Jordan

Hamilton hade turen att dela omklädningsrummet med en av sina idoler under sin tid med Wizards. På frågan om huruvida MJ var tung på trash talks vid den tidpunkten i sin karriär, sa han “JA. Men det är en del av spelet”. Hamilton fortsatte sedan med att erkänna att han också är stor på trash-talking.

Han sa att det är en biprodukt av en idrottares iver att göra bättre för sina lag, lagkamrater och fansen som en enhet. 3x NBA All-Star drog slutsatsen att trash talk blir en del av spelet när du spelar en tävlingssport.

RELATED ARTICLES

Mest populär