Wednesday, December 6, 2023
HemNBAEfter att ha visat respekt för författarnas protester ger sig Shaquille O'Neal...

Efter att ha visat respekt för författarnas protester ger sig Shaquille O’Neal ut på Hollywood-drömmar: “Jag kom ut till Los Angeles …”

Los Angeles Lakers-legenden Shaquille O’Neal har provat nya saker ända sedan han gick i pension från NBA i nästan 12 år. Från att etablera ett snabbmatsimperium genom sin Big Chicken-franchise till att skriva ner sina åsikter om dagens NBA-värld genom sin TNT-show, har Big Aristoteles hållit sig sysselsatt. De senaste dagarna har Shaq försökt utöka sina horisonter genom att gå in i en ny bransch.

För några timmar sedan gav Shaquille O’Neal en exklusiv intervju till ‘The Messenger’. Samtidigt som NBA-legenden lade grunden på olika ämnen antydde han att han kanske vill göra ett stort märke i Hollywood någon gång snart.

Shaquille O’Neal vill återigen komma in i Hollywoods värld

Shaqs önskan att göra ett stort språng i världen av filmer och tv-program är något som möjligen var under lång tid. The Big Aristotle ville dock vänta med att göra ett officiellt tillkännagivande i ljuset av en nyligen inträffad situation som tog Hollywoods värld med storm.

“Jag hade faktiskt tre möten idag,” sa O’Neal under intervjun. “Jag ville visa respekt för alla under strejken, men jag kom ut till Los Angeles för det här evenemanget och jag arrangerade några möten här.”

Den “strejk” som Shaq hänvisade till var den rapporterade arbetskonflikten som det amerikanska skådespelarförbundet, även känt som SAG-AFTRA, inledde i hela 118 dagar. Med tanke på frågans känslighet och respekten som han hade för folket som protesterade, valde Los Angeles Lakers-stjärnan att inte avslöja sina planer tidigare.

Från Kazzam till Grown Ups 2, Big Aristoteles har redan ett Hollywood-spel på sitt namn

Det är inte första gången som den före detta NBA-stjärnan förknippas med filmvärlden. Från sin roll som en rolig polis i Grown Ups 2 till hans olika överraskningsspel i filmer som What Men Want, Scary Movie 4, The Lego Movie, etc, har Shaq underhållit publiken med sina vanliga framträdanden under ganska lång tid nu. Den här gången planerar han enligt uppgift att gå all-in. Medan den tidigare NBA-legenden fortsätter att vara mest förknippad med fantasykomedifilmen Kazzam från 1996, hoppas han kunna förändra människors uppfattning genom sitt kommande arbete.

“Jag fick många positiva saker på gång. Jag berättar alltid för folk att jag har kommit långt sedan Kazaam, tillade O’Neal under intervjun. “Bara att få möjligheten att arbeta och att få människor att le och göra riktigt bra saker gör mig upphetsad.”

Det är möjligt att de kommande dagarna kan ge fler nyheter om Shaqs senaste projekt. Än så länge är dock allt hans älskade fans kan göra att vänta i förväntan.

RELATED ARTICLES

Mest populär