Wednesday, December 6, 2023
HemTennisEfter att ha väglett Kanada till ära, parar Eugenie Bouchard ihop med...

Efter att ha väglett Kanada till ära, parar Eugenie Bouchard ihop med Richard Branson för en unik tennisupplevelse

Den här säsongen är när tennisspelare kan vila och förbereda sig för det kommande året. Eugenie Bouchard är inte främmande för detta. Mitt under lågsäsongen tog den 29-årige kanadensiske spelaren lite ledigt och njöt av en liten resa till en av himlarna på jorden, Necker Island.

Hon utnyttjade sin tid till fullo i ett paradis för alla tennisspelare. Hon var dock inte ensam. Hon åtföljdes av öns ägare, Richard Branson han själv. De två tillbringade inte bara lite kvalitetstid där, utan de tillbringade också några fantastiska timmar på tennisbanorna.

Eugenie Bouchard njuter av sin tid utanför tennisbanorna med Richard Branson

I sina senaste Instagram-berättelser delade Eugenie Bouchard glimtar av hennes eskapader under lågsäsong på den berömda Necker Island, som ägs av ingen mindre än affärsmagnaten Richard Branson själv. Detta pittoreska tillflyktsort, känt för sina frodiga grönska och natursköna vyer, blev lekplatsen för Bouchard och Branson, vilket framgår av hennes senaste Instagram-berättelser där duon ägnade sig åt tennisrelaterade aktiviteter.

Trots deras njutning delade Bouchard humoristiskt deras nederlag i en match. Neckeröns tjusning som ett tennisparadis under lågsäsong gav Bouchard en unik möjlighet att njuta av sin tid utanför tennisbanorna och njuta av lite tennisaction.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Genie Bouchard (@geniebouchard)

På så sätt njöt av sin tid utanför tennisbanorna och Eugenie Bouchard fick delta i en tennissession med bransonstora Branson. Intressant nog är han känd för att organisera världens sexigaste tennisturnering på sin ö, och Bouchard är inte främmande för det. Hon har också varit med i turneringen.

Bouchard har varit med i Richard Bransons “World Sexiest Tennis Tournament”

2018 dök den kanadensiska superstjärnan upp på Necker Island för att spela i Necker Cup, som av många också beskrivs som världens “sexigaste” tennisturnering. Precis som de två slog sig ihop i hennes senaste Instagram-berättelser, slog de sig ihop då och tog sig an den legendariske Björn Borg.

“Rematch med Björn Borg, denna gång i samarbete med Eugenie Bouchard. Fick vinsten”, avslöjade Branson när han pratade om sin revansch med Borg i Necker Cup.

Således har ön ett perfekt läge för alla spelare att inte bara spendera lite kvalitetstid utanför tennisbanorna utan också spendera lite tid på att fullända sina övningar. Eftersom Eugenie Bouchard tillbringar tid på Necker Island, ska det bli intressant att se om någon annan spelare följer henne dit!

RELATED ARTICLES

Mest populär