Wednesday, December 6, 2023
HemTennisEfter att ha unnat sig en hiphop-extravaganza återvänder Coco Gauff snabbt till...

Efter att ha unnat sig en hiphop-extravaganza återvänder Coco Gauff snabbt till bekant territorium när en ny säsong lockar

Det är lågsäsong, en tid för tennisspelare att varva ner efter att flitigt följt ett hektiskt schema. Till och med det amerikanska tennisunderbarnet Coco Gauff gör det mesta av semestern utanför banan, eftersom hon nyligen deltog i Camp Flog Gnaw Carnival som hålls årligen på Dodger Stadium i Los Angeles, Kalifornien.

Samtidigt som den regerande US Open-mästaren delade några klipp från en karnevalsresa på sociala medier, avslöjade hon hur hon också spelade några hiphop-beats på Teezo Touchdown-konserten. Men precis efter att ha unnat sig en karnevalsupplevelse, är 19-åringen tillbaka till grinden eftersom en ny säsong nu väntar henne.

Coco Gauff lämnar ingen sten ovänd för den nya säsongen

I sina senaste Instagram-berättelser delade den amerikanska tennisstjärnan några glimtar av sitt besök på Barwis Performance Center i södra Florida. Det är en holistisk anläggning för sportprestationer och fysioterapi, hem för många framstående idrottare, inklusive Coco Gauff.

Den unga WTA-sensationen genomgick vidare VO2 Max-testningen som återspeglar hennes kardio-respiratoriska kondition, vilket fastställer ett antal begränsande fysiska faktorer. Medan hon delade en bild på sig själv på ett löpband lade Gauff till bildtexten “försäsongsdag 1. vi är tillbaka.”

Den officiella Instagram-sidan för Barwis-anläggningen hyllade också den nuvarande världens nummer 3-spelare i sitt senaste inlägg. De sa: “I jakt på konkurrensfördelar kom Coco Gauff förbi idag för BARWIS ARS Screen och VO2 Max-testning. För att förbättra sin prestation på banan använder Coco Gauff BARWIS ARS-skärmen för att optimera hennes kropp och åtgärda eventuella brister som upptäcks under screeningen.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av BARWIS (@barwismethods)

Barwis Performance Center i södra Florida är inte okänt territorium för den nykrönade Grand Slam-mästaren. Även under föregående säsongs semester utanför banan var Gauff där för ett speciellt träningspass.

Gauffs tidigare besök på Barwis föreställningsanläggning

Till och med under säsongen 2022 sågs den unga WTA-superstjärnan slå lite konditionsutrustning på Barwis prestationsanläggning. 19-åringen var där för att träna tillsammans med sin kusin, Duriel, som också har varit en del av prestationscentret under en lång period sedan hon återhämtade sig från koma efter att ha drabbats av en hjärnblödning.

Tennisskönhet Paula Badosas djärva och modiga foto väcker fräsande reaktioner från pojkvän, Coco Gauff och Aryna Sabalenka

Noterbart, under föregående säsongs semester, var Gauff där med sin kusin för ett speciellt träningspass då de firade hans ettårsjubileum av återhämtning från koma.

Vad tycker du om det amerikanska tennisunderbarnets holistiska träningspass när hon rustar upp för den nya säsongen? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär