Sunday, December 10, 2023
HemBasketballEfter att ha triggat Russell Westbrook, tas NBA-fans åt sidan av säkerheten...

Efter att ha triggat Russell Westbrook, tas NBA-fans åt sidan av säkerheten under Lakers vs Bucks

NBA-fans kommer att vara medvetna om att Russell Westbrook har haft hetsiga interaktioner med fans tidigare. Återigen befann sig den niofaldige All-Star i en het debatt med ett fan under matchen mellan Milwaukee Bucks och Los Angeles Lakers tidigare idag.

Under de sista sekunderna av den första kvarten sågs Russell Westbrook prata med ett fan. Snart kom Patrick Beverley för att få bort honom. Men Westbrook var inte klar, han gick till tjänstemännen och snart kom säkerheten in och förde bort mannen. Westbrook tycks triggas av vad mannen än har sagt till honom.

Westbrook var uppenbart inte nöjd, men han såg till att inte låta händelsen distrahera honom från matchen, eftersom Los Angeles Lakers slog Milwaukee Bucks med 133-129. Fansen njöt av att bevittna striden mellan de två jättarna Anthony Davis och Giannis Antetokounmpo. Dessutom gjorde Khris Middleton sin säsongsdebut 2022-2023 efter att ha återvänt från en skada för Bucks.

Lakers kommande handelsplaner för Russell Westbrook

Den 15 december är ett datum som Lakers kommer att se fram emot. För närvarande har laget 14 spelare på sin spellista, detta beror på att de i onsdags visade utgångsdörren för Matt Ryan. Det var chockerande nyheter för fansen eftersom Ryan var en av få skarpskyttar på listan, och skytte har utan tvekan varit ett problem för Lakers den här säsongen.

Det antas att Lakers avskedade Ryan för att spara skatt och skapa ett utrymme i listan för en kommande handel. Ryan blev troligen ett offer eftersom han var den enda i laget med ett icke-garanterat kontrakt. Dessutom har Lakers nu en tom plats i laget.

På tal om Lakers och potentiella handelsavtal, det enda namnet som dyker upp att tänka på är Russell Westbrook. Det var faktiskt nyligen rapporterad att Lakers återigen är i samtal för att byta Westbrook.

Lakers väger tre olika vägar för en potentiell handel, per @jovanbuha

“Path 1 är att handla Russell Westbrook…Path 2 är att handla någon kombination av Patrick Beverley, Kendrick Nunn och picks…Path 3 skulle vara två separata affärer” pic.twitter.com/Sz2qxT4PdP

— NBACentral (@TheNBACentral) 1 december 2022

Dessutom kan laget se till att byta en kombination av Patrick Beverley och Kendrick Nunn också. En annan möjlighet är att Lakers också kan offra sina viktiga första-draftval. Det ska bli intressant att se vad Lakers kommer att göra den 15 december.

Vem tror du att Lakers kommer att byta? Ska de se till att byta bort Russell Westbrook? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär