Wednesday, February 28, 2024
HemBasketballEfter att ha träffat hennes kärlek som student, vet du allt om...

Efter att ha träffat hennes kärlek som student, vet du allt om Kim Mulkeys ex-äktenskap

Mulkey har viftat med stormar. Louisiana State University Lady Tigers huvudtränare, Kim Mulkey, är professionellt hyllad. Hon har vunnit NCAA Championship fyra gånger, senast med sitt nya lag. Med tanke på hennes stadiga förhållande till sina spelare och förmåga att hantera stjärnor spekulerar fansen ofta om hennes folks ledningsförmåga i hennes gifta liv. Och med det funderar de också på vad som kunde ha gått fel med hennes man Randy Robertson som paret bestämde sig för att separera.

Amerikas favoritvideo idag

Mulkeys kärlekshistoria

Mulkey träffade Robertson, som hade spelat som quarterback för Bulldogs. De introducerades för varandra när Mulkey var på Louisiana Tech. Mulkey arbetade då som basketspelare för sitt universitet. Som ödet ville ha det introducerades de av en gemensam vän enligt LIC Merchant Blog, och föll snart för varandra. Duon var snart ett par och började dejta.

Efter att ha känt varandra i nästan sju år, bestämde sig de två för att ta sitt förhållande till nästa nivå och blev knutna den 17 juli 1987. Paret knöt knuten vid en intim ceremoni i First Baptist Church i Louisiana. Den 4x NCAA-mästerskapsvinnande tränaren vet säkert vikten av familj men har haft sin svåra del i hennes förhållande med dem, med tanke på hur hennes pappa inte var en del av hennes bröllopsdag! Problem började med en svår fas när hennes föräldrar skildes och hennes pappa gifte om sig. Hon hade bjudit in sin pappa och sin styvmor till bröllopet. Det fanns dock några frågor om var hennes nya mamma skulle sitta på bröllopet. Enligt Dallas News ville Mulkey inte att hennes mamma skulle sitta med “bröllopsfesten”.

Till sist valde hennes pappa bort bröllopet. Ändå skickade hennes man ett skriftligt brev som inte fick något svar. Mulkey tappade inte modet och avslutade sin ceremoni utan sin far.

Snart fylldes deras liv av mer glädje när de blev föräldrar till två söta och kärleksfulla barn. Deras son föddes 1994 medan deras dotter kom in i deras liv 1991. Sonen går under namnet Kramer Robertson och deras dotter heter Makenzie Robertson.

Mulkeys oroliga vatten

Barnen är också lika stödjande av sin mamma. Enligt Dallas News sa Makenzie i en intervju att även om hennes mamma kan tyckas vara “hardcore, strikt, skrämmande kvinna”, är hon i sitt verkliga liv “riktigt avslappnad”. Hennes son bekräftade också en liknande historia när han sa att Mulkey är “inte elak som folk tror”.

De tillbringade 19 år tillsammans, men ödet hade andra planer. Relationen slog botten när de bestämde sig för att skiljas 2006, enligt Playerswiki. Även om orsaken bakom att ta ett sådant steg inte är känd, menar många att det var på grund av deras hektiska karriärer. Då hade Mulkey nyligen vunnit ett NCAA-mästerskap 2005 när Baylor Bears besegrade Michigan State Spartans. Som hon själv erkänner var hon redo att lämna sitt tränarjobb bara för att rädda sitt äktenskap. Hon erkände också att “skilsmässa är det mest förödande” som har ägt rum i hennes liv.

Kanske hade de svårt att få tid för sin relation mitt i sin professionella framgång. De två har dock aldrig låtit sin splittring göra det surt för dem. De har förblivit vänner trots problemen och kommit samman för att vara medföräldrar till sina barn. I själva verket, enligt Playerswiki, kan duon också ses på varandras evenemang och erbjuda stöd i tjockt och tunt.

Enligt ESPN (h/t: Playerswiki) kastade Mulkey ljus över deras starka band och avslöjade att Robertson är hennes “bästa vän” och de “pratar hela tiden”. Hon rönte till och med beröm över honom genom att säga att hans exman är en “bra pappa för våra barn”. Deras barn har också följt i deras fotspår. Medan Kramer spelade baseball för LSU Tigers innan han draftades till Major League Baseball (MLB) av St. Louis Cardinals, vann hennes dotter Makenzie ett nationellt mästerskap med sin mamma för Baylor Bears 2012.

Makenzie, efter sin lysande prestation, har gått vidare till andra aspekter av sitt liv och gift sig med Clay Fuller. Fuller var en före detta Baylor Bears fotbollsspelare och har två barn, nämligen Kannon Clay Fuller och Kollyns Jo Fuller.

Moderskap: En första av två

Det finns en annan intressant incident som ägde rum när Mulkey var gravid. Hon avslöjade att hon “var i en depression” när hon fick beskedet om graviditet och var orolig för hur hon skulle “gå till jobbet?” Tennessee Lady Volunteers huvudtränare Pat Summit vägledde henne under denna tid och informerade henne: “Du kommer att försumma ditt jobb för dina barn”. Denna uppenbarelse var sann.

Även om Mulkey inte ignorerade sitt arbete, tog hon med sig sina barn på resor och fick tid att mata dem före och efter matcherna. Den Kalifornienfödda var så hängiven att hon också försökte att aldrig missa sina barns skolevenemang.

Mulkey har haft ett ojämnt liv och erfarenhet har översatt på banan eftersom hon vet hur man hanterar spelare och får ut det bästa ur dem. Dåliga prestationer har inte avskräckt henne från att ge sitt bästa och göra comeback. Och det är säkert vad mästare är gjorda av.

RELATED ARTICLES

Mest populär