Saturday, December 2, 2023
HemNBAEfter att ha träffat Charles Barkley för första gången för 20 år...

Efter att ha träffat Charles Barkley för första gången för 20 år sedan, gör Mark Cuban en överraskningscameo för att fira 76ers Legend’s Milestone

Ernie Johnson och Philadelphia 76ers-legenden Charles Barkley firade den 100:e upplagan av sin podcast, “The Steam Room”, med ett specialprogram som inkluderade flera oväntade gäster. Att ha slutfört 100 avsnitt av podden är en enorm milstolpe för Charles och Ernie. Många människor gratulerade dem via videomeddelande, inklusive miljardären Mark Cuban.

Ägaren till Dallas Mavericks är ett ivrigt fan av Charles Barkley. The Round Mound of Rebound var också med i ett Shark Tank-avsnitt tillsammans med Cuban. Barkley och kubanska två har ett långt förhållande som går tillbaka runt 20 år.

Mark Cubans sarkastiska video för att fira 100 avsnitt av The Steam Room

Mark Cuban är en miljardär känd för att vara högljudd och påstådd. Han är en av de stora “hajarna” på ABC:s dokusåpa Shark Tank. Han gjorde en charmig cameo för att gratulera Ernie och Charles till det 100:e avsnittet av deras podcast.

Cuban sa: “Chuck och Ernie, nu gör vi gratulationsvideor för 100 podcaster; Hur är det? En deltagandepokal? Okej, jag följer med. Grattis, killar, till 100 avsnitt, och jag skickar till och med ett band till er för det.”

Chuck och Ernie brast båda ut i skratt efter att ha sett cameon, och 1993 års NBA MVP erkände att han anser att Mark är en nära vän.

65-åringen berättade i en nyligen intervju med Bleacher Report om att han träffade Chuckster för första gången för 20 år sedan, och historien är verkligen intressant! De träffades under All-Star Game 2003 i Atlanta och som Cuban beskrev det, “Det var en lång kväll.”

Som det verkar hade Cuban och Barkley en fantastisk tid. Duon var uppe till 6 eller 7 på morgonen och drack och hade sitt livs tid. De två gick till och med varandra under Barkleys framträdande på Shark Tank 2018.

Sir Charles och Mark Cuban föreslog ett förslag till ett par i Florida som ägde SubSafe. Det är en behållare för att förvara dina läckra subs och är tillverkad av plast och enligt uppgift kommer att skydda dina smörgåsar från att bli blöta, speciellt om vatten träffar dem eller om du helt misslyckas och lägger dem i vattnet. “Vi kommer att ge dig 100 000 dollar”, sa Chuckster. Cuban nickade och informerade finalisterna om att han och Chuck krävde en andel på 25 % i företaget i utbyte. Kandidaterna enades enhälligt, och de fyra nådde en överenskommelse.

Barkleys Shark Tank-utseende och investeringar, å andra sidan, har ofta drabbats av skämt på TNT-golvet. Vad är dina tankar om Cubans budskap till Ernie och Chuck? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär