Tuesday, February 27, 2024
HemBoxingEfter att ha tjänat hela $387 miljoner i nettoinkomst 2022, hyllades Dana...

Efter att ha tjänat hela $387 miljoner i nettoinkomst 2022, hyllades Dana White av Sean O’Malley och Andrew Schulz för UFC:s dominans över boxning

UFC under VD Dana White har sett sig växa från klarhet till klarhet. Enligt en rapport som delas av John Nash växte UFC:s vinster från 119 miljoner dollar 2015 till 387 miljoner dollar 2022! Siffrorna indikerar att för varje dollar som kampanjen genererar i intäkter, slutar en tredjedel av den som en vinst. Därför kommer det inte som någon överraskning att UFC har blivit en av de mest populära kampsportkampanjerna i världen idag!

Amerikas favoritvideo idag

I en konversation nyligen på “Flagrant” podcast, UFC bantamviktsmästare, Sean O’Malley diskuterade UFC:s dominans över boxning med komikern Andrew Schultz. Båda männen var överens om att UFC erbjuder en bättre “produkt” jämfört med boxning. Och deras kommentarer kastar ljus över UFC:s snabba uppgång under Dana Whites ledning!

Dana White prisades för att ha kört om boxningen med UFC

I klippet från podcasten hävdade Schulz att UFC erbjuder mer värde än boxning, och betonade de många spännande slagsmålen på ett UFC-kort jämfört med ett boxningskort. Han sa, “Om jag ser dig (O’Malley) rubrik rätt, inte bara får jag titta på dig, jag kanske betalar för dig, men jag kommer att få minst 3 eller 4 andra slagsmål som jag är intresserad av. i.”

Känslorna återgavs av hans medvärd, Akash Singhsom samtidigt erkände sin tillfälliga fanstatus, bekräftade att han känner igen båda fighters i minst två UFC-matcher men bara en boxare i ett boxningskort.

Schulz kontrasterade publikens engagemang och noterade att UFC-kamper drar fullsatta publik från förtävlingarna, medan boxningsarenorna förblir tomma tills fighterna går in i ringen. Han avslöjade, “Om du går till en UFC-kamp är det helt fullpackat, från upptakten är det en bättre produkt.”

Emellertid inflikade O’Malley och nämnde den finansiella aspekten, som Schulz hävdade att boxning i huvudsak har en “försäljning i konkurs”. Han kritiserade boxningens dåliga affärspraxis som bara gynnar toppkämparna och skadar det övergripande varumärket.

Schulz applåderade UFC och Dana Whites inställning till att bygga ett starkt varumärke genom att återinvestera i verksamheten, och erkände att “men sättet som du i princip går förbi boxning är att göra precis vad ni gjorde.”

Samtalet understryker UFC:s förmåga att skapa en mer tilltalande produkt, både vad gäller fansengagemang och affärsmässig hållbarhet, jämfört med boxningens fallande tillstånd. Och i en annan intervju avslöjade Sean O’Malley de unika omständigheterna som ledde till hans uppgång till toppen av UFC-stjärnstatus!

Snoop Dogg var ansvarig för uppkomsten av “Sugar Show”

Sean O’Malley tillskriver en del av sin framgång till rapparen Snoop Doggs tidigt stöd under O’Malleys debut i Contender Series 2017. Snoop Doggs animerade kommentar under “Sugars knockoutseger bidrog till att lyfta fighterns profil.

I en intervju nyligen med The Breakfast Club, betonade O’Malley betydelsen av det ögonblicket för att forma sin karriär.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av UFC (@ufc)

O’Malley mindes, “Det är galet hur min karriär har utspelat sig. Det var början på galenskapen. Snoop Dogg kommenterar min kamp när jag var 21, 22 på Contender Series. Det är första gången de gör det. Jag slår ut den där snubben och han skriker “O’Malley” typ 30 gånger. Det var galet.”

Rapparens tidiga stöd och den unika interaktionen efter kampen har blivit en integrerad del av O’Malleys resa, vilket bidrar till hans popularitet inom UFC. När han fortsätter att frodas i oktagonen förblir inflytandet från det minnesvärda Contender Series-ögonblicket ett viktigt kapitel i O’Malleys anmärkningsvärda karriär.

Tror du att UFC så småningom kommer att gå om boxningen helt under Dana Whites ledning? Varför eller varför inte? Dela dina tankar i kommentarerna nedan!

RELATED ARTICLES

Mest populär