Tuesday, February 27, 2024
HemSoccerEfter att ha slagit Cristiano Ronaldos Al Nassr, släpper Al Hilal Star...

Efter att ha slagit Cristiano Ronaldos Al Nassr, släpper Al Hilal Star ett insinuerande meddelande – “Jag föddes för dessa typer av utmaningar”

Saudi Pro League-derbyt mellan Al Hilal och Al Nassr fortsätter att göra framsteg. I en överraskande händelseutveckling, Cristiano Ronaldo och hans lagkamrater befann sig på mottagandet av en rungande 3-0-förlust i händerna på en Neymar-lös sida. Medan fotbollsvärlden surrar av diskussioner kring detta oväntade resultat, har efterdyningarna förstärkts ytterligare av ett djärvt uttalande från en Al Hilal-stjärna.

Amerikas favoritvideo idag

Luis Castros lag kunde inte överträffa sina ärkerivaler i tabellen, eftersom gapet nu har ökat till sju poäng.

Al Hilal-stjärnan skickar en varning efter att ha besegrat Cristiano Ronaldo och Co.

Efter en avgörande seger mot Al Nassr, Al Hilal’s Ali Al-Bulayhi markerade tillfället med ett säreget firande. Den saudiarabiska internationalen tog ett okonventionellt tillvägagångssätt genom att dela ett bildcollage skapat av 433 på Instagram. Montaget innehöll två ögonblick: det första fångade honom i samtal med Lionel Messi under VM 2022, och det andra skildrade hans senaste konfrontation med CR7 i derbyt.

Bortsett från detta lade han till en brinnande bildtext och sa: “Jag föddes för den här typen av utmaningar. Se till att jag alltid är redo för dessa utmaningar.” Som om nederlaget inte var tillräckligt nedslående, gned Ali Al-Bulayhi glatt salt i såren på Cristiano Ronaldo och Co.

Anledningen till att han lade till den här bilden är att han tidigare lyckades besegra Lionel Messis Argentina med 2-1 i de inledande gruppspelsmatcherna i VM 2022 medan han var med sin nationella sida Saudiarabien.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Ali Al-Blihi (@blihi__33)

Nu lyckades han dominera en annan legendarisk spelare i det vackra spelet. Hur det än må vara så är det ett ganska skrytsamt och ögonbrynshöjande påstående från Al-Bulayhi. Noterbart är att de goda tiderna inte slutar här, eftersom han och hans lagkamrater står inför en stor ekonomisk belöning. Låt oss dyka djupare.

Cristiano Ronaldo tappar nerverna och tipsar om att domaren blir köpt efter Al Nassrs nederlag mot Al Hilal: Rapporter

Al Hilal-spelare får ekonomiska belöningar efter att ha besegrat Al Nassr

Efter triumfen över Al Nassr hade Al Hilals president ett speciellt tillkännagivande att göra efter heltidssignalen. Han deklarerade en kontantbonus på 25 000 för varje spelare som belöning för deras prestation. Trots att de inte kontrollerade bollinnehavet lyckades laget på något sätt säkra tre poäng mot den Cristiano Ronaldo-ledda klubben. Att vinna i frånvaro av deras stjärnspelare Neymar ger dessutom ett extra anmärkningsvärt inslag till segern.

Å andra sidan kom Al Nassr in i matchen efter en imponerande rad med 20 obesegrade matcher i rad. Utan tvekan kommer Cristiano Ronaldo att vara sugen på att göra comeback i nästa möte. Några tankar? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär