Monday, December 11, 2023
HemWweEfter att ha samarbetat med Rhea Ripley 2021, har 32-åriga stjärna valord...

Efter att ha samarbetat med Rhea Ripley 2021, har 32-åriga stjärna valord för Mami

Förändring är den enda konstanten i proffsbrottningens värld! Fiender som blir partners och vänner som förvandlas till svurna fiender är inte nytt för fansen. Nyligen, en kvinnlig superstjärna, som arbetade tillsammans med Rhea Ripleyhade några utvalda ord för The Judgment Day-medlemmen.

Det är Zelina Vega, som tog till X för att lämna en kommentar till Mami. Vega, som slog huvudet med Ripley på Backlash, tidigare i år, är inte ett fan av den nuvarande världsmästaren för kvinnor.

Ett inlägg på X, av USA Network hade ett collage av bilder av rivaler med bildtexten, “Survivor Series är det ENDA sättet du skulle se dessa @WWE Superstars arbeta tillsammans.” En av bilderna var på Rhea Ripley på Team RAW, tillsammans med Vega 2021. När Zelina Vega svarade på inlägget visade Zelina Vega det agg hon hyser mot Ripley och skrev, “lol… amen till det. Rheas rumpa.”

Medan de var en del av samma veck- Team RAW- på Survivor Series 2021, har ekvationen förändrats. Att Ripley har gett sitt stöd till Santos Escobar efter att han vände sig mot Rey Mysterio, har inte fallit i smaken hos LWO-medlemmen.

RELATED ARTICLES

Mest populär