Monday, December 4, 2023
HemBoxingEfter att ha nötkött med Conor McGregor och Dana White, avslöjar Jake...

Efter att ha nötkött med Conor McGregor och Dana White, avslöjar Jake Paul äntligen sanningen bakom sin agenda – “Det har verkligen varit berättelsen”

YouTube-cum-boxer Jake Paul har kämpat mot många MMA-stjärnor i boxningsringen. Men den här gången har han tagit steget att slåss mot en professionell boxare i december. Samtidigt gjorde Paul nyligen ett framträdande på “MMA Hour” där han avslöjade orsaken bakom sitt beslut att boxas MMA-fighters de senaste två åren.

Jake Paul har gjort det ganska bra för sig själv i boxningsvärlden. Efter att ha börjat boxa YouTubers vände han sin uppmärksamhet mot MMA-fighters. ‘The Problem Child’ har besegrat stjärnor som Tyron Woodley, Andersson Silvaoch Nate Diaz. Dessutom hävdade han nyligen att det låg en strategi bakom hans val att slåss mot dessa blandade kampsportare. Låt oss ta en titt på vad Paul hade att säga.

Jake Paul hatar inte MMA eller dess fighters

‘The Problem Child’ har kämpat mot MMA-fighters i boxningsringen. Han har tagit flera skott på dessa fighters under presskonferenser och under uppbyggnaden till slagsmålen. Jake Paul har dock inget hat mot sporten blandad kampsport.

“Jag har egentligen ingen fejd med MMA. Jag antar att det är som gräl och skitprat med fighters, säger Jake Paul. 26-åringen avslöjade också att det låg en strategi bakom hans beslut att slåss mot MMA-fighters. Han ville att stridssportens värld skulle ha en röst, med hänvisning till hans fighters fackliga planer med UFC-legendaren Anderson Silva.

“Vad folk inte riktigt inser är att allt detta var strategiskt men också för att få en större röst för att hjälpa alla kampsporter och att fortfarande arbeta på detta Fighters’ Union bakom kulisserna, som fortfarande pågår med Anderson Silva.” YouTubern lade till ytterligare.

Jake Paul har också offentligt kallat ut många MMA-fighters och verbalt kastat dem på sociala medier eller under intervjuer. En av dem är Conor McGregor, som YouTuber-boxaren har ropat ut vid flera tillfällen. Paul hatar dock inte sporten, och han säger sig också gilla UFC, trots att han har ett väldokumenterat biff med Dana White.

Han sa vidare, “Jag älskar MMA, jag älskar MMA-fighters, jag älskar sporten. Jag tror att folk tror att jag till och med hatar UFC, vilket inte är sant.” Dessutom nämnde ‘The Problem Child’ också den enda förändring han vill se i MMA. Låt oss ta en titt på den fronten.

Pauls önskan att se UFC-fighters få mer betalt

Jake Paul berömde UFC för att ha tagit sporten MMA in i mainstream. MMA ansågs länge vara för farligt, och det var förbjudet i flera delstater i USA. Men nu är UFC en av de största kampanjerna och MMA är lika populärt som någonsin. “Jag tycker att det de har gjort för sporten är fantastiskt och de förändrade sporten för alltid och gjorde den massiv,” sa Paul.

Det finns dock en förändring som Jake Paul desperat vill se. Han vill se fighters få mer betalt av Dana White och co. Detta är ett av de största problemen han har med UFC. “Jag vill bara att de ska betala kämpar mer och det har verkligen varit berättelsen som har gått förlorad,” sa ‘The Problem Child’ till Ariel Helwani.

Jake Paul kommer att slåss Andra augusti, en professionell boxare med ett rekord på 10-1-1, i december. Men tidigare i år hade han skrivit på ett flerkampsavtal med PFL och kommer att spela i Super Fight-divisionen. Detta kan betyda att fans kan se Paul slåss i MMA, men det finns fortfarande inga planer på vem hans första motståndare kommer att bli. Vi får vänta och se hur saker och ting utvecklas under de kommande dagarna.

RELATED ARTICLES

Mest populär