Tuesday, February 27, 2024
HemOlympicsEfter att ha lämnat showen stoltserar Frankie Dettori med Picture Perfect Day

Efter att ha lämnat showen stoltserar Frankie Dettori med Picture Perfect Day

Frankie Dettori är en legendarisk jockey med över 287 klass 1-segrar i sin karriär. När Dettori tog farväl av hästkapplöpningen fortsatte han snart med att utforska olika utmaningar i den australiska TV-serien I’m a Celebrity. Han gjorde ett sent inträde tillsammans med Tony Bellew och blev en omedelbar fanfavorit.

Amerikas favoritvideo idag

Men hans vistelse på showen blev kort efter att ha blivit den första kändisen som blev vräkt. Tidigare i en intervju uttryckte Dettori känslor som härrörde från hemlängtan. Nu har 52-åringen skickat fansen till vansinne med sin senaste uppdatering på sociala medier.

Frankie Dettori njuter av livets rikliga härlighet efter att jag är en kändis exit

Efter ett tidigt slut från I’m a Celebrity avslöjade Frankie Dettori i en intervju att han saknade sin familj och en speciell hemlagad maträtt. Nu njuter den brittiska mästaren i flatracing av exakt samma lyx i livet. Efter att ha lagt upp en bild på sin måltid delade han ett bedårande foto på sig själv och sin fru. Det eviga, älskande paret kunde ses chilla i en mysig pool.

Dessförinnan lade legenden upp en bild på en utsökt måltid från Dal Chawal. “Äntligen en ordentlig måltid”, skrev han efter att ha blivit kvar med sura smaklökar i djungeln. I en intervju med I’m a Celebrity tidigare uttryckte Dettori sin önskan att få en “rejäl” måltid efter att ha lämnat showen, och det gjorde han också. När han njöt av nöjena med att vara hemma, blev fansen beundrade och kallade honom den “riktiga vinnaren”.

Fansen hyllar den “riktiga vinnaren”

Fansen var snabba med att gratulera Dettori för att han tillgodosåg hans hemlängtan. Ett fan delade med sig av sin lycka när han såg detta och kommenterade, “Vilken vacker fångst…Happy You can vila ett tag”. Ett annat fan kallade hans tidiga utträde från TV-programmet en bonus. “När du är först ut ur djungeln betyder det faktiskt att du är den verkliga vinnaren”, skrev han.

“Välförtjänt mästare”, skrev ett fan som lyfte fram behovet av en paus för jockeyn. “Härlig bild, njut av din välförtjänta paus”, komplimenterade ett annat fan efter att Dettori producerat flera underhållande föreställningar på showen. Efter att ha anlänt som 14-åring till Storbritannien, regerade italienaren på spåren i mer än 30 år, och får välförtjänt all kärlek nu. Han är verkligen en levande legend, efter att ha etsat sitt namn i racinghistoriens annaler.

RELATED ARTICLES

Mest populär