Wednesday, February 1, 2023
HemeSportsEfter att ha krossat en $400 000 dollar Lamborghini, korsar MrBeast ett...

Efter att ha krossat en $400 000 dollar Lamborghini, korsar MrBeast ett annat stort landmärke i vyer och gör alla andra Youtubers avundsjuka

En annan dag slås ännu ett rekord av miljonären YouTuber MrBeast. Månaderna november och december har varit en händelserik tid för MrBeast och hans hängivna fans. Jimmy slår rekord från vänster till höger, och det verkar som om han inte kommer att stoppas inom kort.

Han slog nyligen den tidigare YouTube-kungen Pewdiepies rekord. Jimmy korsade livstidsvyerna av B**ch Lasagne med sin Squid Game-video. Strax efter detta har MrBeast nu passerat ännu en milstolpe.

MrBeast passerade 100 miljoner visningar på bara 24 timmar!

Ja, du hörde rätt. MrBeast, den 12 december 2022 uppnådde bedriften att passera 100 miljoner visningar på bara 24 timmar. YouTube-sensationen fick över 107 miljoner visningar på bara 24 timmar. Han överträffade 118 miljoner YouTube-prenumeranter samma dag.

Nytt rekord 😀

— MrBeast (@MrBeast) 12 december 2022

Enligt data har Jimmy haft ett dagligt genomsnitt på 200 000 följare den senaste veckan. Denna fantastiska prestation är ännu en silverfjäder för Donaldson. MrBeast-gemenskapen var entusiastiska över Jimmy och hans partis senaste prestation.

pic.twitter.com/0Uf4TTgGHS

— Brady Edwards (@HeyBradyDeluxe) 12 december 2022

Ändra spelet en video i taget 👏 Bra gjort @MrBeast 😎

— Rozzer (@DominicT_T) 12 december 2022

Tidigare i november månad 2022 slog han rekordet för den individuella YouTube-enheten som prenumererade mest. Donaldson har ett mycket fruktbart år och hans fans tycks vara överlyckliga med hans prestationer. Bara tiden kommer att utvisa vilka fler rekord MrBeast kommer att sätta innan detta år tar slut. Du kan vara säker på att alla dessa milstolpar säkert kommer att underblåsa hans passion för innehållsskapande.

DYK DYPARE

Vad mer kommer december att ge för MrBeast?

Detta spektakulära rekord uppnåddes mitt i Fortnite x MrBeast-samarbetet. Spekulationerna om MrBeast som snart kommer till metaversen har varit en nagelbitande väntan för hans samhälle. Nu, mitt i hans prestation att få hundra miljoner visningar på 24 timmar, har hans ankomst till Battle Royal-spelet slutförts.

Jag är nu killen från Fortnite! Även denna lördag håller vi en $1 000 000 utmaning i Fortnite som alla kan gå med 😀 https://t.co/lL0PWVPlYg

— MrBeast (@MrBeast) 12 december 2022

Fortnite släppte ett inlägg som bekräftar denna förväntade ankomst. Han kommer till metaversen den 14 december 2022. Och precis som hans videor kommer hans ankomst att ge en spännande ny utmaning som är värd $1 miljon. MrBeasts extrema överlevnadsutmaning tas med Fortnite X MrBeast-samarbetet. Det kommer att vara tillgängligt för metaverse-gemenskapen den 17 december 2022. Mest av allt skulle detta evenemang vara tillgängligt för var och en av er som spelar Fortnite. Så ta del av denna galna händelse och fira ankomsten av YouTubes favoritikon till spelet.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär