Wednesday, February 28, 2024
HemNBAEfter att ha krossat Buffalo Bills går Jalen Hurts med sin första...

Efter att ha krossat Buffalo Bills går Jalen Hurts med sin första tränare för att bevittna 76ers hand ett eländigt nederlag mot Lakers

Philadelphia Eagles quarterback har njutit av en säsong som håller på att bli legendarisk. Efter att ha tagit en fantastisk seger över Buffalo Bills tog Jalen Hurts en välförtjänt paus från spelplanen. Han tillbringade tiden med att stödja Philadelphia 76ers tillsammans med sin första tränare, ingen mindre än sin pappa, Averion Hurts. Den Channelview-baserade fotbollstränaren lade grunden och fungerade som ett stort inflytande på Hurts karriär.

Amerikas favoritvideo idag

Mitt i denna triumferande rad fick Hurts verkligen mycket uppmärksamhet från “City of Brotherly Love” när han bestämde sig för att pryda NBA-kändisraden. Det virala klippet från Wells Fargo Center var desto mer speciellt eftersom fansen lade märke till far-son-duon. Matchen visade sig dock vara en eländig sådan för LeBron James och hans team.

NBA:s shout-out för Eagles “hjälte” Jalen Hurts

Eagles alldeles egna NFL-stjärna, Jalen Hurts, prydde nyligen Wells Fargo Center. Och kommentatorn kunde inte låta bli att ge ett shout-out till Eagles quarterback. Hurts, som är en ivrig 76ers-supporter, deltog i Lakers-76ers-drabbningen som slutade i LeBron James och hans lags nedslående nederlag. Hurts blev dock centrum för uppmärksamheten i kändisraden och fick ett shout-out från Broderlig kärleks stad. Hurts är på topp i sitt A-spel och Eagles har säkrat segrar över lag som Kansas City Chiefs (17-21) och Buffalo Bills (37-34).

Hurts var klädd i en slående rödbrun och vit AMIRI bomberjacka prydd med en livlig orange tigerdesign. Vad som är mer rörande är att han satt bredvid sin pappa, Averion Hurts, som är fotbollstränare på Channelview High School. Han har varit fotbollsspelare och tränare under hela sin yngste sons liv. I en stad utanför Houston, Texas, lade Averion grunden till Hurts karriär. Hurts har tidigare sagt i en intervju om att ha ett starkt inflytande från sin far: “Och jag tror att jag som tränare skapade vanor för mig att se saker på ett visst sätt, ha den visdom jag har, och jag ger all ära. till dem.”

260 miljoner dollar värd Lamar Jackson gav agenten mamma denna speciella överraskning som ett tecken på tacksamhet

Matchen mellan Lakers och 76ers var som en thriller som slutade i Lakers ‘138-94-nederlag. Medan hans pappa var upptagen med att scrolla sin telefon var allas ögon riktade mot Hurts, som säkrade en comeback-seger bara en natt innan denna NBA-match.

Jalen Hurts framstår som symbolen för NFL-comebackexcellens

Jalen Hurts omdefinierar clutchprestationer i NFL. Stjärnan tog en anmärkningsvärd comeback-seger med 37-34 över Buffalo Bills. Höjdpunkten var en matchvinnande touchdown på förlängningen. Hurts visade sin exceptionella förmåga att vända utvecklingen när det betyder mest. Hurts gjorde fyra av sina fem högsta touchdowns i karriären efter halvtid. Han kulminerade i en dramatisk 12-yard touchdown på övertid, vilket elektrifierade publiken på Lincoln Financial Field.

Den här senaste triumfen är en del av Eagles imponerande 10-1-säsong, präglad av en rad come-from-behind-vinster. Hurts ledarskap har varit avgörande, tydligt i hans fördubbling av spelvinnande drivkrafter den här säsongen. Hans anmärkningsvärda meritlista i att övervinna underlägen konkurrerar med ligans bästa, vilket positionerar honom som en stark MVP-utmanare.

Med Hurts vid rodret har Eagles befäst sin ställning som Super Bowl-favoriter. Hans trupp ståtar med ett imponerande 10-1-rekord. Vad tror du, kommer de att synas i Super Bowl? Låt oss veta dina tankar i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär