Sunday, December 10, 2023
HemNBAEfter att ha hypat upp Angel Reese och Caitlin Clark, går Vanessa...

Efter att ha hypat upp Angel Reese och Caitlin Clark, går Vanessa Bryant med i WNBA Legend för att stödja 18-åriga Starlet

Vanessa Bryants nyligen framträdande inför domstol har stärkt bilden av den 18-åriga collegestjärnan som skapar buzz i basketvärlden med sin sensationella debut. Denna uppvisning av stöd från Mambas make kom veckor efter att hon kastade sin vikt bakom Angel Reese och Caitlin Clark. Bakom hennes senaste stöd finns ett lovande CV som tonårssensationen skapade under försäsongsspelen.

Vanessa har tidigare laddat upp en bild av Reese som dödar sina motståndare på LSU:s officiella Facebook-sida. Noterbart är att Kobe 6 Grinches överlämnades till varje medlem i LSU:s dambasketlag tidigt i år. Byrant postade också jämförbara bilder på andra kollegiala idrottare inklusive Angels fiende Caitlin Clark som bär de nya Kobe sneakers på jobbet. Och nu har hennes hovutflykt flyttat fokus mot den framväxande stjärnan.

En historisk hemmamatch

JuJu Watkins gjorde arton poäng i sin hemmadebut för att hjälpa USC nr 21 att rubba Florida Gulf Coast med 67-51. Hon tog sju returer i sin hemmadebut för att leda nr 21 i södra Kalifornien för att besegra Florida Gulf Coast med 67-51 på fredagskvällen.

Den mest intressanta delen av spelet var den stjärnspäckade åskådarskaran. Vanessa Bryant och Candace Parker visade sitt stöd för JuJu Watkins med sina barn, eftersom hon har hållit på med en ganska baskettrollform nu för tiden.

Den efterlängtade rookien kom efter ett utbrott på 32 poäng i sin första kollegiala match, en 83-74 triumf mot den sjunde rankade Ohio State. Rayah Marshall gjorde ytterligare 18 poäng trots USC:s fyra regelbrott. Trojanerna låg under tidigt i matchen och låg under med 9-0, men de svarade med ett 14-2-lopp för att ta ledningen. Under den första kvarten gjorde Watkins fyra poäng och Marshall sex.

Rise of JuJu Watkins

I säsongens första match besegrade USC Trojans Ohio State. Och matchens främsta attraktion var JuJu Watkins collegedebut.

Det faktum att JuJu gjorde 32 poäng i sin rookiedebut – två fler än trojanernas stora Lisa Leslie – är ännu mer anmärkningsvärt. Hennes prestation har definitivt förbättrat USC Trojans den här säsongen.

Kommer JuJu Watkins att kunna glänsa i Angel Reese och Caitlin Clarks stjärnstatus efter den historiska rygg-mot-rygg-segern? Låt oss veta dina tankar i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär