Sunday, December 3, 2023
HemBasketballEfter att ha hoppats på ett Brittney Griner julmirakel drar Hollywoodstjärnan Vin...

Efter att ha hoppats på ett Brittney Griner julmirakel drar Hollywoodstjärnan Vin Diesel tillbaka Stern offentliga uttalande

WNBA-stjärnan Brittney Griner avtjänar för närvarande ett nio års fängelsestraff i Ryssland. När den amerikanska regeringen gjorde sitt bästa för att få hem WNBA-spelaren, uttryckte många kändisar sitt stöd för Griner. Nu är den senaste kändisen som gick med i “Bring Brittney Griner”-hemrörelsen Hollywoodstjärnan, Vin Diesel.

Det ser dock ut som att Hollywood-skådespelaren värd 255 miljoner dollar drog tillbaka sitt uttalande om Griners frigivning. Diesel laddade upp en bild på honom när han deltar i en Lakers-match med en bildtext.

Vin Diesel raderar sitt inlägg från Britney Griner

På bilden sågs han göra en tumme upp medan LeBron James och Anthony Davis vände på huvudet för att se skådespelaren. Bildtexten till bilden sa: “Jag behöver Brittney Griner hem innan jul.”

Och ett tag låg all uppmärksamhet på skådespelaren som stal showen i det stjärnspäckade spelet Lakers. Till och med James och Davis verkade stjärnslagna, när de såg Vin Diesel i en vit jacka och nyanser precis bakom deras bänk.

Vin Diesel skickar ett meddelande pic.twitter.com/yFAATTn2hW

— NBACentral (@TheNBACentral) 28 november 2022

Men det ser ut som att Diesel nu har tagit bort inlägget från sitt officiella Instagramkonto. Många fans i kommentarsfältet spekulerade i att Hollywood-skådespelarens konto måste ha blivit hackat.

Men inlägget låg på hans officiella Instagram-konto någon gång innan Fast & Furious-stjärnan tog ner det. Brittney Griner greps på en rysk flygplats efter att hon ertappats med olagliga ämnen i bagaget.

Många andra kändisar som har uttryckt sin oro

Under de senaste månaderna har många kändisar trätt fram och uttryckt sin oro och visat stöd för släppet av WNBA-stjärnan.

LeBron James, Lisa Rinna och Amy Schumer var en av de första kändisarna som gick på sociala medier för att stödja Brittney Griner. Det amerikanska utrikesdepartementet kategoriserade Griners fängelse som “felaktigt fängslad” redan i maj.

Regeringen letar fortfarande efter alla diplomatiska lösningar för att få hem WNBA-stjärnan. För närvarande är det kontoret för det särskilda presidentens sändebud för gisslanfrågor på fallet.

Vad tycker du om Vin Diesels nu raderade inlägg?

RELATED ARTICLES

Mest populär