Sunday, February 25, 2024
HemUfcEfter att ha hållit inkräktare vid Gunpoint, avslöjar Sean Strickland äntligen skrämmande...

Efter att ha hållit inkräktare vid Gunpoint, avslöjar Sean Strickland äntligen skrämmande händelseförlopp innan det ödesdigra ögonblicket

UFC mellanviktsmästare Sean Strickland kom nyligen i en farlig situation. Han var hemma när han såg en man utanför gå in på sin fastighet. Detta fick Strickland att konfrontera mannen och höll honom till och med under pistolhot tills polisen kom till platsen.

Amerikas favoritvideo idag

Sean Strickland förbereder sig för sitt första titelförsvar på UFC 297. Han kommer att ta sig an en växande utmanare Dricus du Plessis i januari 2024 på Scotiabank Arena i Toronto. Samtidigt hade han nyligen en avstämning med en person i ett oväntat möte i hans bostadsfastighet. Låt oss ta en titt på vad som hände under händelsen.

Sean Strickland förklarar händelsen där han höll en man under pistolhot

Den regerande mästaren i mellanvikt hade en normal tid i sitt hus när han såg en man gå in på hans fastighet. Till en början trodde Sean Strickland att den okända personen försökte stjäla hans bil. Så var dock inte fallet. Strickland delade senare en tweet och hävdade att inkräktaren fysiskt hade överfallit en flicka och sedan försökt fly från säkerheten.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Sean Strickland (@stricklandmma)

Mannen, som var berusad, förstörde däcken på sin bil, vilket gjorde den omöjlig att köra. Därefter bestämde han sig för att gömma sig hemma hos UFC-mästaren. Strickland fick snabbt tag i honom och höll honom under pistolhot tills polisen kom för att arrestera honom.

“Nää man… killen misshandlade en tjej och flydde berusad från säkerhetskontrollen, förstörde sin bil, körde på fälgen tills den inte kunde köra och lyfte till fots och gömde sig hemma hos mig. Var tvungen att förvandla sig till polis på morgonen, säger Sean Strickland. Lyckligtvis var mellanviktsmästaren oskadd i det mötet. Men det är inte första gången som en UFC-mästare har omintetgjort en misstänkts planer. En liknande situation inträffade med Jon Jones också.

Jon Jones jagade en gång en rånare med ett hagelgevär

“Bones” är utan tvekan en av de farligaste människorna på jorden. Det skulle vara oklokt av en vanlig människa att kliva fram till honom för ett slagsmål. En påstådd rånare 2020 tog dock saker till en helt ny nivå när han bröt sig in i tungviktsmästarens hus i Albuquerque, New Mexico. Men Jon Jones hade andra planer för honom.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Bony (@jonnybones)

Efter att incidenten inträffade delade Jon Jones en CCTV-film av sig själv och jagade den påstådda rånaren med ett hagelgevär i handen. Han avslöjade senare att den okända personen bröt sig in i hans hus, förmodligen för att stjäla hans fordon. Jones varnade senare rånaren för att aldrig komma tillbaka till sitt hus igen.

Sådana incidenter slutar ofta med allvarliga eller till och med dödliga konsekvenser. Varken Sean Strickland eller Jon Jones skadades dock i sina respektive möten. Dessutom inträffar dessa incidenter inte bara med kändisar eller idrottare, utan även med normala människor.

Vad tycker du om Stricklands senaste möte med den berusade individen? Lämna dina kommentarer nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär