Sunday, December 10, 2023
HemNFLEfter att ha gjort otaliga livekonserter kunde den legendariska artisten Jennifer Lopez...

Efter att ha gjort otaliga livekonserter kunde den legendariska artisten Jennifer Lopez inte hantera “stressen” från Super Bowl Halftime Show

Jennifer Lopez Affleck har viss erfarenhet av att hantera uppmärksamheten från fans och media. Skådespelaren, sångaren och dansaren har arbetat över hela världen. J.Lo har gjort allt för att marknadsföra sina filmer och sin musik och underhålla massorna. Eller så trodde hon. Tills hon skrev på för att uppträda på Super Bowl LIV Halftime Show.

I en nyligen intervju med Apple Musics Zane Lowe talade Jennifer Lopez om milstolpen för hennes Latino-gemenskap. Och halvtidsshowen i Super Bowl lade till och med Shakira, en annan Latina-superstjärna, med J.Lo. Detta gjorde det extra speciellt för samhället och den latinska kulturen. Men allt kom till priset av extrem stress för Lopez.

DYK DYPARE

Tittare och fans hade sett en annan sida av historien i Super Bowl LIV “Halftime”-dokumentären. Men Jennifer Lopez öppnade upp för trycket från rampljuset i mitten av den “största showen på jorden.”

Även om J.Lo delade scen med en annan Latina-mamma Shakira, erkände Lopez hur Super Bowl till och med kan få de bästa att vilja sluta. Och inte på ett negativt sätt. Som J.Lo uttryckte det, “det är den mest sedda, den kortaste mängden underhållningsprogram på jorden. Du måste hoppa in.”

Jennifer Lopez medverkade också i “Halftime”-dokumentären om Super Bowl

Super Bowl LIV hölls på Hard Rock Stadium i Miami Greens, Florida, mellan de två bästa fotbollslagen under säsongen 2019. MVP Patrick Mahomes och Kansas City Chiefs slog San Francisco 49ers med 31-20 på dramatiskt sätt. Men även när fotbollen pausades i paus, höll Jennifer Lopez och Shakira publiken surrande och underhöll. Och det var en ganska stor uppgift.

“Det är svårt. Det är mycket stress. Alla artister som gör det känner det”, sa Hollywood-skådespelaren Ben Afflecks fru. Lopez pratade om hur Super Bowl kom vid en avgörande tidpunkt i hennes liv: “halva tiden av vad jag känner att mitt liv är”, sa hon.

Enligt dokumentären fanns det spänningar angående speltiden. Jennifer Lopez kände att hon förtjänade mer än 6 minuter sedan tidigare artister som Lady Gaga fick en speltid på 13-14 minuter.

Tvåbarnsmamman lade dock sitt hjärta och själ i sitt framträdande. Jennifer Lopez och Shakira gjorde det till en historisk dag av betydelse för det latinska samhället. Eftersom Jay-Z:s Roc Nation har tagit över Super Bowls halvtidsshow nu, kan vi förvänta oss att underhållningen kommer att lysa under det kommande decenniet.

RELATED ARTICLES

Mest populär