Thursday, November 30, 2023
HemGolfEfter att ha gett henne sin barndomsnamne, avslöjade Tiger Woods en gång...

Efter att ha gett henne sin barndomsnamne, avslöjade Tiger Woods en gång sin dotters bästa kvalitet som han absorberar

Tiger Woods värderar sin familj mer än någon trofé eller rekord, och han har sagt det många gånger. Tvåbarnspappan älskar båda sina barn. Han delar ofta stunder med sin son på golfbanan. Överraskande nog delade han en gång en stund på golfbanan med sin dotter, åtminstone i andan. I en intervju med Jada Smith diskuterade Woods sin enorma kärlek till sin dotter och vad hon hade lärt honom.

Tiger Woods lär sig tålamod av sin dotter

En dag innan hans fruktansvärda olycka 2021 talade Tiger om sin kärlek till sin dotter, Sam Alexis Woods. Legenden var på golfbanan med Jada Pinkett Smith. De spelade in det första avsnittet av Golf Digests miniserie: “A Round with Tiger: Celebrity Lessons.”

Jada fortsatte med att fråga honom om hans dotter och om hon hade lärt Woods något. Och Woods svarade med ett skratt och sa: “Vad har min dotter lärt mig? Jag gillar inte pojkar.” Han lade sedan till och sa: “Hon har lärt mig att vara mer tålmodig.” Woods dotter, Sam, fick sitt namn efter Tiger själv, eftersom hans far brukade kalla honom Sam som barn.

Woods sa: “Pappas lilla flicka. Jag älskar det.” Jada, som, precis som Woods, har både en dotter och en son med sin superstjärna skådespelare make, Will Smith, tillade: “Jag har det här med… Jag tycker att varje kille borde ha en dotter.” Och Tiger, som visste hur hans dotter hade förändrat hans liv, kunde inte hålla med.

Sam får Wood till tårar

En dag efter intervjun var Woods med i en bilolycka och fick många allvarliga skador och krävde operation. Lite mer än ett år efter hölls en ceremoni för att få in Woods i Hall of Fame. Hans dotter Sam talade där och lämnade hela folkmassan med en klump i halsen. Och Tiger med tårarna rinnande nedför hans ansikte.

Hon uppgav att när Tiger var inblandad i olyckan var hon och resten av hans familj oroliga för att han inte skulle ha båda benen när han kom hem. Och ändå var han där. “Du är inte bara på väg att bli invald i Hall of Fame, utan du står här på egna ben”, sa hon.

Hon fortsatte sedan med att berömma sin fars beslutsamhet och viljestyrka. Hon sa: “Det är därför du förtjänar det här. Du är en fighter, du har trotsat oddsen varje gång.” Och Sam hade rätt – den 82-faldiga PGA Tour-vinnaren var verkligen en fighter. Han kämpade för varje vinst han någonsin fick, och när det kom till kritan kämpade han för sin familj och sitt eget liv.

Det är anledningen till att Woods är en legend, inte bara för sina vinster och sina rekord utan också för det faktum att han reser sig upp igen varje gång. Hans dotter är den enda som kan göra honom svag i knäna med sina tal.

RELATED ARTICLES

Mest populär