Wednesday, December 6, 2023
HemBoxingEfter att ha genomgått livräddande operation för "sällsynt hjärttillstånd", skriver Evander Holyfields...

Efter att ha genomgått livräddande operation för “sällsynt hjärttillstånd”, skriver Evander Holyfields son ett hjärtligt meddelande som reflekterar över utmaningarna han har ställts inför: “Det är en symbol för striderna jag har ställts inför …”

Evan Holyfieldson till den legendariska boxaren Evander Holyfield, delade nyligen ett triumferande ögonblick i sitt liv efter att ha genomgått operation för en sällsynt hjärtsjukdom. Evan, som hade följt i sin fars fotspår, var tvungen att ta ett steg tillbaka från boxningen efter att ha fått reda på hans hjärtsjukdom.

Kämpar för barnbidrag, Toi Jenese Irvin, hans mamma, var tvungen att öppna en GoFundMe-sida för att hjälpa till med sin sons operation och behandling. Därefter uttryckte Evan på ett uppriktigt sätt den djupt personliga karaktären av denna milstolpe. Även om Holyfield var tvungen att ge upp sin älskade sport är det ganska uppenbart att han var långt ifrån att ge upp livets spel.

Evan Holyfield – The Heart Warrior

Evans kamp mot hjärtsjukdomar var långt ifrån över. Efter att ha genomgått en öppen hjärtoperation var det lite stenigt för den unge Holyfield, eftersom han kämpade med inte bara sitt liv utan även med ekonomin och en skiftnyckel i sin karriär.

Men i ett nyligen uppriktigt meddelande avslöjade Holyfield sin tacksamhet och reflekterade över de prövningar han har ställts inför sedan sin diagnos. Den inspirerande unge mannen gick till Instagram för att avslöja att hans rör äntligen släppte och kampen om hans liv var över.

“När dessa rör, som har varit en del av min resa med en sällsynt hjärtsjukdom, äntligen tas bort, kan jag inte låta bli att reflektera över utmaningarna och styrkan jag har upptäckt längs vägen. Detta är inte bara en medicinsk procedur; det är en symbol för de strider jag har mött och de segrar jag har uppnått”, skrev Holyfield.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Eleazar Evan Holyfield (@evanholyfield_)

Evan tänkte på de tuffa tiderna som gjorde honom starkare och den inre kraft han hittade längs vägen. Det handlar inte bara om att bli bättre; det visar hur tålig han är. Evan stod inför utmaningar och blev inte bara en patient utan en riktig Heart Warrior.

Evans kamp med en sällsynt hjärtsjukdom

När Evan gjorde sig redo för en planerad match den 4 augusti 2023 började han uppleva symtom som andnöd, kräkningar och bröstsmärtor. Till en början, som många unga idrottare, avfärdade han det som ett mindre problem och försökte gå vidare. Dock utan framgång. Efter flera sjukhusbesök och flera medicinska bedömningar avslöjade läkarna att han hade en exceptionellt sällsynt hjärtsjukdom, som chockade alla. Detta tillstånd hade utvecklats under åren utan att han visste det och påverkade hans energinivå, uthållighet och syrenivåer. Dessutom orsakade detta bröstsmärtor, andnöd eller plötslig hjärtsvikt. Läkare fastställde att en öppen hjärtoperation var absolut nödvändig.

Toi Jenese, Evans mamma, startade en GoFundMe-sida efter att ha funnit det nästan omöjligt att hålla jämna steg med räkningarna. Fansen klev omedelbart in för att hjälpa till. Dessutom upptäckte Toi under sitt senaste besök hos kardiologen i oktober att försäkringsbolaget hade sagt upp hans sjukförsäkring. Vidare nämnde hon att hon skulle ha uppskattat tillräckligt med besked. Men deras omedelbara prioritet var att säkra sjukförsäkringen omgående.

När Evan anammar detta nya kapitel i sitt liv, fungerar hans berättelse som en inspirationskälla för andra som navigerar i sina egna svårigheter. Det är en uppmaning att möta utmaningar direkt. Beväpnad med tron ​​att varje kamp är en möjlighet till tillväxt och förnyelse.

RELATED ARTICLES

Mest populär