Wednesday, December 6, 2023
HemNFLEfter att ha gått ut på Green Bay Packers Midgame, börjar skadade...

Efter att ha gått ut på Green Bay Packers Midgame, börjar skadade Aaron Rodgers visa allvarliga tecken på ålderdom

Aaron Rodgers spelade flera matcher den här säsongen genom en tumskada. Men han var tvungen att lämna vecka 12-drabbningen med Philadelphia Eagles på grund av en annan skada. Han hade skadat sin sneda muskel. Äntligen verkar åldern ha kommit ikapp Green Bay Packers-ikonen. Men spelar han på söndag? HC Matt LaFleur mötte den frågan från pressen.

Packers överväger att byta QB för resten av säsongen. Men Rodgers har bara ett villkor för att det ska hända.

Kommer Aaron Rodgers att spela på söndag?

Aaron Rodgers kunde inte avsluta matchen mot Eagles på grund av en sned muskelskada. Efter matchen sa han att han hade lite svårt att andas på grund av skadan. Lägg därtill hans tumproblem så skulle man kunna tro att Rodgers säsong är över. Tja, inte riktigt.

Packers HC Matt LaFleur sa att Packers-ikonen förväntas dyka upp i vecka 13 i kampen mot Chicago Bears. Tränaren sa att han missade träningen på onsdagen, som han har gjort sedan han skadade tummen i veckan fem mot New York Giants.

När Rodgers gick av planen mot Eagles ersatte backup QB Jordan Love honom för att avsluta matchen. Under de sista minuterna visade Love lite löfte genom att kasta en touchdown-passning. Även om TD var oviktiga, gjorde det fallet för Love att starta mot Bears. Speciellt när Rodgers visar allvarliga ålderstecken. Rodgers är okej med att Packers byter QB, men han har ett villkor för det.

Villkor för att byta QB

Aaron Rodgers är öppen för att överväga att låta Jordan Love ta hans plats för resten av säsongen. Men bara om Packers slås ut ur slutspelsloppet. Med den form de är i verkar den punkten komma väldigt snart.

”Förhoppningsvis behöver vi inte ha det samtalet. Men om det samtalet kommer upp, kommer jag att närma mig det med ett öppet sinne och utan någon bitterhet eller förbittring. Självklart vill jag, som sagt, vinna och vi behöver inte ha de samtalen. Jag förstår att om vi inte gör det så är det en möjlighet att ha det samtalet, sa Rodgers.

Packers har förlorat åtta av de 12 matcher de har spelat hittills och är nästan ute ur slutspelskonversationen. Allt som krävs för att bekräfta det för dem är ytterligare ett nederlag. De är trea i NFC North-tabellen, men att fånga Minnesota Vikings nu kommer inte att vara någon liten bedrift. Kan de ta bort det?

RELATED ARTICLES

Mest populär