Wednesday, December 6, 2023
HemGolfEfter att ha gått igenom en "traumatisk" skilsmässa letar Paige Spiranac fortfarande...

Efter att ha gått igenom en “traumatisk” skilsmässa letar Paige Spiranac fortfarande efter sin själsfrände och vill gifta om sig, avslöjade hon tidigare i år

Det har inte gått ett år sedan golfenheten med flest Instagram-följare, Paige Spiranac, avslöjade nyheten om hennes skilsmässa. Hon har varit gift med den atletiska tränaren Steven Tinoco, och deras splittring har fått den före detta golfaren att tappa tron ​​på äktenskapet.

Men månader efter deras skilsmässa har 29-åringen en annan syn på bröllop och äktenskapsliv. Spiranac förklarade orsaken till den plötsliga förändringen i hennes synsätt genom ett nyligen avsett avsnitt av hennes podcast Playing a Round med Paige Renee.

Tror Paige Spiranac på omäktenskap?

Spiranac hade betraktat hennes split med den atletiska tränaren Tinoco som en “traumatisk upplevelse.” Hon flyttade till och med från sitt gamla hem i Arizona, där hon brukade bo med sin man, till Colorado, hennes hemstat, för att komma över sitt gamla förhållande.

Dessutom trodde hon till och med att hon inte skulle överväga att gifta om sig som ett alternativ. “…när jag först skilde mig”, sa hon i sin podcast. “Jag sa att jag aldrig kommer att gifta mig igen.” Men Colorado-infödingen delade att hennes tankar har förändrats sedan dess.

“Nu, när jag tänker på det, ja, jag tror definitivt att jag vill gifta om mig”, sa hon i sin podcast. Spiranac förklarade att hon hade lärt sig många saker sedan hennes skilsmässa. “Jag tror på kärlek”, tillade hon. “Och jag vill inte att en inte fantastisk upplevelse ska förstöra en fantastisk upplevelse framåt.”

Enligt golfinfluencern hade hon inte lyxen att planera sitt bröllop med Tinoco. Ändå förklarade Spiranac att hon vill uppleva och förbereda sig för allt med sitt andra bröllop, inklusive tårttestning och att hitta en klänning, om hon någonsin gifter om sig.

Noterbart, Steven Tinoco och Spiranac gifte sig 2018 när hon redan hade etablerat sig som en internetinfluencer. Enligt henne hade han alltid stöttat hennes karriär, även om deras äktenskap tog slut inom fem år.

Har internetsensationen en pojkvän nu?

Sedan hennes skilsmässa har Paige Spiranac aldrig avslöjat sitt förhållande till någon. Men efter att Tampa Bay Buccaneers-stjärnan QB Tom Brady nyligen blivit singel, har folk sagt att den före detta golfaren kan vara i ett förhållande.

Noterbart är att både Spiranac och Brady inte har svarat positivt på ryktena. Influensern förnekade det dock inte efter att hon märkte att några nätanvändare påpekade att hon och Brady skulle bli ett mäktigt par. “Ni är så söta, tack! Det krävs ingen ansträngning för att vara trevlig”, skrev Spiranac. “Så jag försöker alltid göra min del för att göra någons dag bättre.”

Tror du att Spiranac och Brady kan vara ett bra par? Låt oss veta dina tankar om det!

RELATED ARTICLES

Mest populär