Wednesday, December 6, 2023
HemNBAEfter att ha drabbats av 67 skador på 6 år, jämförs Anthony...

Efter att ha drabbats av 67 skador på 6 år, jämförs Anthony Davis dåliga fysik med åldrande Lebron James

I en värld av professionell basket där ens atleticism ses som odödlig, finns det en oändlig

Stephen A. Smiths perspektiv på Anthony Davis

Upplagan efter matchen av First Take var lika uppriktig som de kommer på Anthonys problem. Smith tog upp vissa farhågor om hur Davis inte svarade på lämpligt sätt på de svårigheter som hans skador uppvisade.

Smith jämför Davis med den oförstörbara LeBron James och påpekar det engagemang, balans och fysiska kondition som LeBron har bibehållit under hela sin karriär för att förbli i toppen av branschen trots tidens inverkan.

Stephen A. noterade att under sitt 21:a år av att vara i ligan, har LeBron James fortfarande nivån av kondition och engagemang, men Anthony Davis visar bristen på det. Den främsta kritiken var att Davis hade misslyckats med utmaningen från den äldsta spelaren i ligan LeBron James och att han fortfarande var tonåring.

Tyvärr, även om Anthony Davis har visat sig vara skicklig och en talangfull spelare, har han en skada som påverkar hans vänstra höft.

Kampen fortsätter för Anthony Davis

Bara förra veckan, när Lakers stora man mötte Sacramento Kings, erkände han öppet att det var hårt på hans vänstra höft. Davis, som har hanterat höftskadan sedan förra veckan, hade en uppförsbacke mot Kings. Men deras lycka tog slut när de förlorade mot Lakers som hade vunnit tre raka matcher mot dem med Davis som bidrog med fem omsättningar.

En sådan övergripande prestation bestående av 23 lagomsättningar som resulterade i 30 poängs förlust för Kings betecknade svårigheterna som Lakers stötte på under den olyckliga dagen. Ljuset på Anthony Davis hälsa växer när han vadar genom en värld av skador.

Stephen A. Smiths kommentarer är en annan sak som lägger till en viss press på honom. Det handlar inte bara om att övervinna sina skador den här gången; det handlar också om huruvida han är villig att uppfylla de förväntningar som följer med att vara så här bra. Davis odyssé omfattar inte bara hans strävan att återta sin toppform utan också att tysta kritikerna i NBA-historien.

RELATED ARTICLES

Mest populär