Wednesday, February 28, 2024
HemNFLEfter att ha blivit viral för sin påstådda steroidförbättrade kroppsbyggnad, laddade 21-årig...

Efter att ha blivit viral för sin påstådda steroidförbättrade kroppsbyggnad, laddade 21-årig Fitness Influencer $50 för ett foto på Arnold Expo 2024

Det faktum att Sam Sulek ens tog sig till Arnold Expo 2024 har varit en stor debatt. Medan kontroversen fortfarande pågick, tappade Arnold Classic beloppen varje kroppsbyggare och de starka männen tog ut. Och när Sam Suleks anklagelser offentliggjordes, gjorde en chockad fitnessgemenskap det till tal i staden.

Amerikas favoritvideo idag

Sam Sulek är bara 21 år gammal och har ingen professionell kroppsbyggarhistoria. På grund av sådana omständigheter har samhället ifrågasatt varför han skulle ta ut ett så stort belopp för inte bara sina foton utan också för sina signaturer. När han tog upp ämnet, spekulerade en YouTuber specifika skäl bakom det.

YouTuber avkodar varför Sam Suleks avgifter är höga

I den senaste videon som laddats upp av Bodybuilding News Network avslöjades det att Sam Sulek tar ut så mycket som $50 för bara sina bilder och ytterligare $30 för sina signaturer. Youtubern nämnde olika anledningar till att priserna kan vara ganska höga. Han sa, “Här är han laddar eller kanske inte han, men kanske är det fientligt, kanske är det Fouad, kanske Fouad driver allt detta.”

Kroppsbyggaren påpekade också hur priset var tillräckligt högt. Han sa, “De tar en båtlast med pengar för att ta bilder med Sam på Arnold och ännu mer pengar för att få en autograf.” Arnold Expo har också listat ett samarbete mellan Jay Cutler och Ronnie Coleman till samma pris som Sam Suleks autograferade foto vilket gör det desto mer slående.

När fitnesscommunityt såg Arnold Classics inlägg om att Sam Sulek gick med på Expo bredvid Coleman och Cutler, kritiserade de honom offentligt kollektivt.

Sam Sulek fick motreaktioner för att ha varit en del av Arnold Expo

Fansen ifrågasatte upprepade gånger hur en kroppsbyggare utan en professionell karriär ens kunde ha samma plattform för att sälja sina bilder bredvid världsberömda kroppsbyggare med flera Herr Olympia-vinster. Även om ingen bortser från att Sulek har stora poänger med sin kroppsbyggnad, tillåter det honom fortfarande inte att ha nästan lika exponering som få av de legendariska idrottarna.

Även om Sulek inte har gjort sin debut ännu, lyckades kroppsbyggaren ändå få över 4M följare på Instagram, vilket inte bara bevisar hans popularitet utan också möjliga inflytande i fitnessgemenskapen. Vad tycker du om att Sulek tar nästan lika mycket betalt som Cutler-Colemans samarbetade bilder?

LÄS MER: Kroppsbyggande tränare oroar sig över tonåringars säkerhet när de idoliserar en 21-årig påstådd Ster**d Enhanced Mass Monster: “De är alla på de där doktorerna”

RELATED ARTICLES

Mest populär