Wednesday, December 6, 2023
HemNBAEfter att ha blivit kritiserad för Auburn Connection, visar Charles Barkley upp...

Efter att ha blivit kritiserad för Auburn Connection, visar Charles Barkley upp rötter i hypevideo inför Alma-Mater säsongsöppnare: “That’s My History”

Det finns en speciell kärlek som NBA-idrottare delar för sin alma mater. Medan deras eventuella NBA-stad omfamnar dem, är deras högskolor det som först kastar dem in i det nationella rampljuset. Som ett resultat föds ett speciellt band. När det gäller Charles Barkley fortsätter det bandet att bestå trots vissa skillnader.

Även om han har varit tvungen att hantera motreaktioner på grund av sin anslutning, fortsätter NBA Hall of Famer att visa upp sitt stöd.

Charles Barkley blir extraordinär voiceover

Hans senaste bidrag till Auburn kan vara ytterligare ett snäpp i de bidragen. Även om han har fått ta itu med en del kritik för sina kopplingar till tigrarna, är hans band med kollegiet orubbligt. Speciellt vid den här tiden på året.

Högskolesäsongens hype fortsätter att vara en årlig trend. Platsen där basket först blev en riktigt populär sport är fortfarande ett stort dragplåster. Och för att börja året på rätt sätt tog Auburn in sin mest kända basketalun.

I en hjärtlig introduktion kunde Chuck utstråla allvar och briljans som ofta överglänss av hans humoristiska sida. “Vad är Auburn basket? Vad är mitt vittnesbörd?” Eftersom videopaketet klippte till några av Barkleys höjdpunkter i Auburn, som det fanns många av, var svaret uppenbart. “Detta är mitt vittnesbörd. Det är fartfyllt, högtflygande, mästerskap, hårt.”

Fortsatt var han helt klar över mentaliteten som laget spelar med. “Det slår den tiden över hela banan, varje jäkla gång. Det är college basket historia. Inga kungligheter här. Det är min historia. Nu är det dags att fortsätta skriva vår berättelse. Låt oss skapa historia.” Därifrån bröt han ut i ett rop efter den ikoniska, “Krigsjävla örn. “

Säkert att säga, den kritiken kommer inte att hålla Chuckster tillbaka.

RELATED ARTICLES

Mest populär