Friday, February 3, 2023
HemeSportsEfter att ha blivit avstängd från Twitch 2020, löser 6'8" Dr Disrespect...

Efter att ha blivit avstängd från Twitch 2020, löser 6’8″ Dr Disrespect in sig själv genom att dominera YouTube Gaming med bevis

YouTube-streamern och spelsensationen Dr Disrespect har varit en favorit hos fans ända sedan han kom in i streamingvärlden. I grund och botten rör streamern vanligtvis 30 000 tittare på sin YouTube. Intressant nog verkar det som om en YouTube-speltråd på Twitter dominerades av utdrag och GIF-filer från Dr Disrespect.

Herschel Beahm IV aka Dr Disrespect är känd för sin ikoniska persona. En persona som är ett ivrigt cosplayval för sina fans. Han blev dock avstängd från Twitch 2020 av okänd anledning. Ändå verkar det som om fansens kärlek inte har försvunnit.

Han twittrade nyligen om något han märkte pågår i YouTube Gamings tweettråd. Streamern tog ingen tid att dela den med communityn, som i sin tur hejade på streamern.

Fans delar fullkomlig kärlek till Dr Disrespect efter att han delar “dominansen” av sina klipp på en tweet av YouTube Gaming

I oktober 2022, YouTube Gaming twittrade, “Nämn en kreatör vars kanalintro du vibbar ut till 🕺.” Faktum är att folk hällde sina tankar och favoriter i kommentarsfältet. Överraskande nog var skaparens utdrag som översvämmade tråden från Dr Disrespect.

För att hålla den intressanta kvoten igång såg Dr Disrespect nyligen detta hända. Och han twittrade, “Varje gång YouTubeGaming tweetar…” och visade en rullad video av fansens reaktioner som visade att Dr Disrespect var den deklarerade favoriten.

Det skulle också vara säkert att säga, som Dr Disrespect visade, att just YouTube Gamings tweet-tråd verkligen “dominerades” av fansens kärlek till streamern.

För en visuell ledtråd kan man relatera till tweeten nedan:

Varje gång YouTubeGaming tweetar… pic.twitter.com/WwAXmd79sa

— Dr Disrespect (@DrDisrespect) 12 december 2022

Så fort den här tweeten av Dr Disrespect kom ut på internet samlades folk igen för att fira sin streamer. Eftersom streamern har ett stort antal följare inledde människor sin kärlek till honom. Under detta ljus, en fläkt twittrade, “SPELS ANSIKTE. OCH FÅ DET INTE FEL!”

Ett ivrigt fan reciterade en likhet med den ikoniska linjen av Dr Disrespect by tweeting, “The Two-Time. Rygg mot rygg. 1993-1994. International Gaming Super-Star. Prisbelönt whisky 🥃.”

Här är andra tweets som översvämmade Dr Disrespects tweettråd:

INGEN GÖR DET BÄTTRE 💪😂 pic.twitter.com/lTBXskCAXZ

— A-lex661 (@a_lex661) 12 december 2022

Det beror på att din outro är bättre än allas intro.

— Nic P. (@Luridpestilence) 12 december 2022

pic.twitter.com/tp04u8k42w

— Halifax (@Halifax) 12 december 2022

Du är den bästa Doc! pic.twitter.com/BHTnzKh9bc

— Champions Club Customs (@CC_CustomsVSM) 12 december 2022

De kanske agerar som om de inte ser det. Men vi ska se till att de alltid kommer att göra det. #ChampionsClub gör aldrig besviken. pic.twitter.com/ZIYHW2du7y

— L4YER_CAK3 (@layer_cake) 12 december 2022

Min pappa såg hur Bucs fick det jobbet tidigare, så jag frågade honom om en lång man med röd väst och reflekterande solglasögon låter bekant när det kommer till Niners och han visste det direkt 😂

2x känns igen även av boomers ögon var så stolt över min gamle man idag 👏🏼

— cam ™ (@_camouchie) 12 december 2022

Bäst att någonsin göra det.

— AmericanDad (@AmericanDadLive) 12 december 2022

Ingen är på din nivå doc!

— Dirt McSlime© (@DirtMcSlime) 12 december 2022

Detta är helt enkelt för att Doc är en av de mest tjusiga skaparna på plattformen😅🤣

— DrGhoulish (@TheGhoulizer) 12 december 2022

Doc är du bäst i branschen!! Helt klart!! Solglasögon 😎

— jay_bones821 (@jaybeans821) 12 december 2022

Srs. Mästarklubben har alltid din rygg.

— DanDanTheFireMan 🔥 (@DDFMCrewChief) 12 december 2022

pic.twitter.com/XsQupulYV0

— Katis 🚩 (@katkatis_) 12 december 2022

På tippity toppen och bara halvvägs upp.

— Rob (@iamrobtv) 12 december 2022

Och du är inte ens halvvägs rullad ner…

— BRADICAL (@Bradicaltv) 12 december 2022

Uppenbarligen talade fansens reaktioner på Dr Disrespects tweet vikten av den kärlek som folk har för streamern. För att ge en allmän uppfattning presenterar Dr Disrespects streamintros ofta en anpassad bakgrund. Dessutom är det visuella beströdda med ett energiskt tal för att spänna in tittarna. Och idéerna verkar fungera bra med glans för streamern.

Vilket intro för kreatörer gillar du? Berätta för oss i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär