Wednesday, February 28, 2024
HemNASCAREfter att ha blivit åsidosatt på grund av brist på sponsring, siktar...

Efter att ha blivit åsidosatt på grund av brist på sponsring, siktar Floyd Mayweathers NASCAR-team på en återkomst 2024

När Floyd Mayweather tillkännagav att hans nya NASCAR-satsning, The Money Racing Team, skulle tävla i Cup-serien 2022, enades amerikanska sportfans för att stödja den nya besättningen. Och nu vill teamet göra entré för andra gången i den prestigefyllda Daytona 500, tillsammans med planer på att befästa sitt långsiktiga engagemang genom att delta på heltid under 2025 och framåt. Men resan hittills har varit allt annat än peachy.

Amerikas favoritvideo idag

Mitt i sponsringsproblem och brist på finansiering har laget misslyckats med att få verklig fart mot sin framgång och har misslyckats med att bygga vidare på sitt bidrag från 2022 i år. Men Floyd Mayweathers team, som drivs av Becky Auchmoody och Willy Auchmoody, jobbar fortfarande hårt för att hitta en stråle av hopp för deras kampanj 2024. Mitt i kaoset har ett föga överraskande ansikte tagit över förfarandet för att vända saker och ting.

Hur leder en lärare Floyd Mayweathers racingteam i NASCAR?

När Auchmoodys slog sig samman med Floyd Mayweather för att starta The Money Racing Team, var den ikoniska boxaren tvungen att ta ett baksäte i verksamheten på grund av sina åtaganden om underhållning. Utan att hans närvaro märks dagligen har stjärnan i showen snabbt blivit Becky Auchmoody.

Auchmoody har jobbat hårt med att försöka balansera sitt lärarjobb på dagtid med sin verkställande roll som lagägare på natten. Hon citerades av Forbes: “Vi är ett mamma-och-pop-företag vid det här laget. Vi har ingen jättestor anläggning. Vi har en handfull anställda. Det är väldigt ödmjukt eftersom vi har haft så många människor som stöttat oss.”

Även om laget körde fyra lopp 2022, reducerades deras 2023-kampanj till två korta lopp på grund av bristande finansiering. Deras Daytona 500-kvalifikationer under båda säsongerna ökar dock deras chanser att få sponsring i framtiden.

Hon tillade, “Att göra Daytona 500 inte en, utan två gånger, det är verkligen overkligt.” Auchmoody reflekterade också över deras mediokra utflykt 2023 och delade: “Vi ville tävla i fler lopp (2023), men det gick bara inte. Vi var förberedda, började göra allt klart för året, och det gick bara inte. Varje lopp är en lärorik upplevelse för oss. Varje gång vi går på banan vill vi göra det bästa vi kan.”

Även om de siktar på att kvala in till Daytona 500 en tredje gång i rad är det långt ifrån lätt. Det har redan avslöjats tre öppna bilanmälningar, med sådana som BJ McLeod, Anthony Alfredo och David Ragan som tar ratten. Om Jimmie Johnsons lägger till den listan med Legacy Motor Club kan saker och ting bli utmanande för TMT Racing och deras utsikter till en Daytona 500-kvalificering.

Även om Floyd Mayweather verkligen skulle vilja att teamet skulle fortsätta att bygga på sina Daytona-skönhet, har det arbete Becky Auchmoody har gjort varit otroligt. Men hur blev Mayweather involverad från första början?

Mayweather tror att hans lag är i rätt händer!

Allt började när Rebecca Auchmoody tog en resa med sin man för att träffa Mayweather 2019. Duon svarade på de tunga frågorna när de pratade om deras nya satsning i Mayweathers Ritz Carlton-lägenhet i Los Angeles. Floyd Mayweather hade en ganska enkel fråga att ställa: “Hur mycket pengar kommer det här att kosta mig?”.

Svaret lades ut av Willy Auchmoody på ett ögonblick. Han sa: “Det finns en möjlighet för dig att engagera dig i vår sport med minimala kostnader.” Jag behöver startpengar för att komma igång, men med din berömmelse och dina sociala medier som följer kan vi bygga vidare på det.” som Mayweather svarade på, “Så det kommer inte att kosta mig mycket pengar?” fick Auchmoody att svara med: “Det kan kosta dig vad du vill att det ska kosta dig. Men jag sitter inte här och säger, ge mig 5, 10 eller 15 miljoner dollar.” Visst, ett svar som tillfredsställde pengamannen, drog han slutsatsen, “Jag respekterar det.”

Det är säkert att säga att Floyd Mayweathers pengar är i rätt händer. Floyd Mayweather delar med sig av sin uppskattning för Becky Auchmoodys hjältemod och tillade i ett uttalande: “Vi är verkligen glada över att se att TMT Racing fortsätter att växa under Beckys ledning; hon har varit hjärtat i vårt team sedan dag ett. Hennes engagemang är stort för NASCAR och för att stärka kvinnor i sport.”

Trots att deras säsong 2023 inte lever upp till förväntningarna, är Money Racing Team angelägna om att göra comeback nästa år och förbereder sig redan för ännu en Daytona 500-mästarklass.

RELATED ARTICLES

Mest populär