Wednesday, February 21, 2024
HemDean SpanosEfter att ha betalat ut 80 miljoner dollar för Jim Harbaugh, avslöjade...

Efter att ha betalat ut 80 miljoner dollar för Jim Harbaugh, avslöjade Dean Spanos Eye Opening Reality för att lyfta fram engagemang för LA Chargers

Dean Spanos kärlek till LA Chargers verkar oöverträffad när det kommer till lagägare i NFL. Familjen Spanos, som fansen ofta hänvisar till dem, spelade nyligen en stor roll i att få Jim Harbaugh till laget och säkrade därmed bättre chanser i Super Bowl den här säsongen.

Den amerikanske affärsmannen, vars nettoförmögenhet rapporteras vara 1 miljard dollar, sägs inte spara några kostnader när det kom till att förbättra laget. Enligt nya källor erbjöd Spanos Harbaugh en årslön på 16 miljoner dollar per år under ett femårigt kontrakt på 80 miljoner dollar. Dessutom har Spanos djupa fickor för Chargers, men har också en djupare kärlek till teamets anda, vilket avslöjades i en podcast nyligen.

Dean Spanos och hans rena engagemang för Los Angeles Chargers

I ett färskt klipp från “Colin Cowherd”-podden pratade programledaren om sanningen bakom ridån angående Spanos kärlek till Chargers. Han dök ytterligare in i den senaste biljettförsäljningen för Chargers kommande matcher, som har satt rekord i ligan.

Spanos stämdes i SD och vann efter att Kroenke var tvungen att betala STL 800 miljoner dollar för att inte ha gjort en god trosansträngning för att stanna. Trots möjligheten att flytta Spanos stannade för att få en stadionåtgärd godkänd. Han spenderade mer än dubbelt de 9 bästa politiska givarna tillsammans. pic.twitter.com/loWwazHjDv

— Dean Thanos (@HailDeanThanos) 31 januari 2024

Cowherd sa: “När Chargers lämnade San Diego, så slog jag inte nödvändigtvis Dean Spanos. Han har inte för avsikt att sälja laget. Han ägs, laget för alltid han älskar laget och han kämpade sig för att behålla det i San Diego, men lokala politiker är hur kan jag säga detta mestadels obegåvade hackare. “

Han tillade, “Och anledningen till att jag tar upp det här är att Chargers nu har blåst förbi sitt genomsnittliga säsongskort i San Diego de senaste 20 åren. Det är nu officiellt den snabbast växande basen för försäljning av säsongskort i hela ligan. De ligger på 90 procent. Ingen vill nämna detta. Du kan aldrig stå på ägarens sida. Men i slutändan var det därför de lämnade. Och det här säger dig två saker, en som vi visste, LA har två NFL-lag, ett basebolllag som drar nästan 5 miljoner, USC, UCLA, två NBA-lag och ett hockeylag, och varje given natt krossar de alla .”

Således är det uppenbart att 73-åringen är extremt passionerad över att göra det som är bäst för sitt älskade lag, men i de senaste avslöjandena; Det spekuleras i att Spanos kanske inte bara är så generös med sina pengar.

Los Angeles Chargers ska enligt uppgift snåla med att betala mycket för sina tränare och ledning förutom Harbaugh

Det ryktades nyligen om att Sean Payton visade ett stort intresse för att vara Chargers nyaste HC i händelse av en öppning. Även om det senare slutade med att Payton skrev på ett kontrakt med Broncos, värt över 18 miljoner dollar, vilket i huvudsak är fyra gånger mer än de 4 miljoner dollar som den tidigare tränaren, Brandon Staley, tjänade.

𝐑𝐞𝐩𝐨𝐫𝐭: #Chargers HC Jim Harbaugh kommer att få en genomsnittlig lön på 16 miljoner dollar per år, per Mike Florio.

Harbaughs avtal är enligt uppgift för fem år vilket skulle vara totalt 80 miljoner dollar https://t.co/YfhNnjTMiK pic.twitter.com/9kP5mvqvr4

— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) 31 januari 2024

Som svar på dessa påståenden kallade Anthony Lynn, tidigare tränare för Chargers, indirekt ut laget efter att ha skrivit på med San Francisco 49ers. Han sa: “Denna organisation kommer att göra allt som krävs för att vinna. Resurser ut (öronen). Det var annorlunda för mig jämfört med vad jag gick igenom i LA Så det är precis som, man, det är så här det ska vara.” Harbaugh erbjuds dock all den lyx han vill ha när han fortsätter att dra in tränare från Michigan till Chargers.

Läs mer: “Han kan inte vara Jim Harbaugh”: Sherrone Moore smällde med en utmanande verklighetskontroll när Michigans nya era börjar

Kommer Harbaugh att göra bra användning av Spanos pengar den kommande säsongen? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

Inlägget Efter att ha betalat ut $80 miljoner för Jim Harbaugh dök Dean Spanos Eye Opening Reality Unmasked to Highlight Commitment to the LA Chargers upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär