Sunday, December 10, 2023
HemSoccerEfter att ha accepterat USWNT:s förlust till "15-åringar" använder Carli Lloyd Shannon...

Efter att ha accepterat USWNT:s förlust till “15-åringar” använder Carli Lloyd Shannon Sharpe för att skjuta tillbaka mot kritiker

Efter ett dramatiskt VM lyckades USWNT återigen ta sig fram i rampljuset. Tidigare hade Carli Lloyd accepterat att damerna en gång förlorade mot en grupp 15-åringar. Sedan dess har det pratats mycket om de fyrafaldiga världscupsegrarna. Men bara några ögonblick efter att ha gjort det chockerande påståendet slog den legendariska spelaren tillbaka på all kritik genom att kanalisera sin inre Shannon Sharpe.

Redan nu räckte inte kritiken för de amerikanska damerna efter årets prestation i världscupen. Nu är det en sex år gammal match mot en grupp tonåringar som nu har tvingat Lloyd att avfyra ett unikt svar.

Carli Lloyd svarar på kritiker genom Shannon Sharpe

För timmar sedan fick Lloyd frågan av en nätanvändare på X om USWNT hade förlorat mot ett 15-årigt lag. Intressant nog höll hon sig inte tillbaka och erkände att de förlorade med 5-2 mot FC Dallas under-15 pojkar. Dessutom påstod hon sig ha förlorat mot ett ungdomslag från Bayern München under sin karriär men insisterade sedan på att hon fortsatte att vinna OS och världscuperna.

Även om man skulle uppskatta hennes ärlighet, ledde det på något sätt till att Lloyd och USWNT fick oinbjuden kritik från fansen. Detta tvingade henne till slut att dela ut sitt svar. Intressant nog gick hon till X och twittrade, “Den enda framgång någon kan ha är att de tar en tugga ur dig. Det är deras framgång. Det handlar om att bita dig. -Shannon Sharpe.”

Som storleken på citatet antyder är det tydligt att hon har avfyrat ett subtilt hån mot alla kritiker. Noterbart är att den legendariska spelaren är känd för sina kryddiga svar, eftersom hon tidigare kritiserade USWNT-laget för deras prestationer i världscupen 2023. Den här gången använde hon sin talang för att skämma bort alla felsökare.

Hur som helst, det är ett ganska djärvt svar från den tvåfaldige världscupvinnaren. Intressant nog, efter att ha accepterat nederlaget, tog hon sig till och med tid att berömma ungdomarna som fick dem att smaka på dammet.

Lloyd berömde tonåringar för att ha besegrat USWNT

Efter att Lloyd rensat luften angående matchen mot ungdomarna delade en nätanvändare en gammal bild på henne tillsammans med en av spelarna från U-15-laget. Chockerande nog var tonåringen nästan en fot längre än 5’5” Lloyd. Dessutom erkände nätanvändaren som delade bilden att nederlaget inte är förvånande, med tanke på skillnaden i fysisk karaktär.

Den här tweeten retweetades så småningom eftersom hon inte kunde hålla tillbaka sitt skratt. Hon twittrade: “Haha. De borde slå oss. Större, starkare, snabbare! Pojkar gav oss alltid en springa för våra pengar! Det var bra förberedelser.” Det är faktiskt ganska fantastiskt att se henne uppvisa sådan sportmanship och berömma sina motståndare trots förlusten.

RELATED ARTICLES

Mest populär