Friday, February 3, 2023
HemMMAEfter att Elon Musk uttryckt rädsla för sitt liv, skriver Jorge Masvidal...

Efter att Elon Musk uttryckt rädsla för sitt liv, skriver Jorge Masvidal ett alarmerande meddelande till världens rikaste man

UFC stjärna jorge masvidal senast prydde Octagon mot sin vän som blev rival, Colby Covington, på UFC 272 i mars 2022. Sedan dess är ‘Gamebred’ på paus efter att ha gått 0-3 i sina senaste 3 matcher. Men welterviktskämpen har underhållit sina fans genom sitt populära Facebook-handtag. På samma sätt drar sig den Miami-födda fightern inte för heta tag. Men i en plötslig vändning slog han larm för “Chief Twit”, Elon Musk.

Noterbart tog den amerikanska fightern sitt populära handtag, vilket är ett raseri bland MMA-fans. Detta kom efter att miljardären nyligen utfärdade sitt “inte självmordsbenägna” uttalande. Dessutom avslöjade den nya Twitter-nyckeln att han stod inför en risk för sin personliga säkerhet.

Vad sa Jorge Masvidal om Elon Musk?

Den 38-årige fightern, som för närvarande är permitterad med en skada, delade ett inlägg som påpekade Myskuttalande om psykisk hälsa. Således löd bildtexten till det delade inlägget, “#ElonMusk vill att världen ska veta att hans mentala hälsa är helt okej för tillfället.”

Därför, med hänvisning till den sydafrikanska entreprenören, masvidal tillade, “De försöker ta ut honom…”

Tidigare tog världens rikaste man i en “Twitter Spaces”-session upp de sociala mediernas anklagelser om censur. Medan konversationens fokus förblev de senaste “Twitter-filerna” läckorkonversationen svävade också över 51-åringens säkerhetsproblem.

Musks tidigare uttalanden

Den berömda affärsmagnaten tillfrågades vid ett tillfälle om han hade några självmordstankar. Efter denna fråga, Mysk avgett ett ögonbrynshöjande uttalande och därmed berättade, ”Jag har inga självmordstankar. Om jag begick självmord är det inte på riktigt.”

Betecknande nog köpte den noterade investeraren Twitter för en affär värd 44 miljarder dollar. Men sedan dess uppstod kaos och plattformen befann sig mitt i olika kontroverser.

Senare sa han, “ärligt talat, risken för att något dåligt händer eller bokstavligen till och med blir skjuten är ganska stor.”

Därefter förklarade SpaceX-grundaren att han inte skulle göra utomhusbilparader. Han erkände också att det inte var svårt att döda honom. Trots alla dessa påståenden förblev den polariserande figuren oberörd av sina säkerhetsproblem.

Vad tycker du om dessa Elon Musks uttalanden? Tror du att “Chief Twit” är i fara? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär