Saturday, December 9, 2023
HemGolfEfter år av hårt arbete reflekterar Paige Spiranac över att uppnå en...

Efter år av hårt arbete reflekterar Paige Spiranac över att uppnå en enorm karriärmilstolpe

Ingen i golfcommunityt kan skryta med en så stor närvaro på sociala medier som Paige Spiranac. Golfskönheten började först sin resa i sociala medier med att göra trickshots och ge golftips. Paige gör det fortfarande nu. tillsammans med många andra saker. Hennes ständigt föränderliga och mångsidiga innehåll drar fler och fler fans dagligen. Det är också anledningen till att hon rankades i den övre halvan av världens 100 mest inflytelserika golfspelare.

Paige Spiranac är stolt över sina prestationer

Nyligen släpptes en lista över de 100 mest inflytelserika figurerna inom golfsporten av Today’s Golfer. Hade inte Paige Spiranac varit med på listan hade det varit ett brott. Med 3,7 miljoner Instagram-följare och 11 miljoner på alla hennes sociala medier är hon den största onlinefanbasen bland alla golfare.

Paige rankades verkligen inte för lågt på listan. Hon säkrade den 34:e platsen. Hon slog många kända golfspelare, som Justin Thomas, Bryson DeChambeau, Nelly Korda och till och med Hall of Fame LPGA-veteranen Annika Sorenstam.

Spiranac, 2022 Maxims “Sexiest Woman Alive” märktes som djärv, häftig och den mest framstående kvinnan inom golf. Paige är verkligen allt detta och mer. Ikonen för sociala medier misslyckas aldrig med att överraska eller underhålla hennes fans. Hennes innehåll är både roligt och informativt, och dessutom ganska mångsidigt. Den blonda skönheten har också en enorm sportfans på grund av sin enorma kunskap om flera sporter som hon ofta pratar om.

Fansen är besvikna över Paiges ranking

Spiranacs fans var inte alls glada över hennes ranking; de ansåg att hon borde vara mycket högre på listan. Men Paige var nöjd. Hon svarade ett fan som sa att hon borde vara bland topp 10. Paige skrev: “För att ha varit utstött och knuffad åt sidan i golfbranschen under större delen av min karriär var det skönt att vara med och så högt upp på listan! ”

För att ha varit utstött och skjuten åt sidan i golfbranschen under större delen av min karriär var det skönt att vara med och så högt upp på listan! Men jag uppskattar stödet och vi kommer att fortsätta driva på för mer!

— Paige Spiranac (@PaigeSpiranac) 25 november 2022

Även om Paige var glad ville hon förbättra sig. Hon tillade, “Men jag uppskattar stödet och vi kommer att fortsätta driva på för mer!” Spiranac har på senare tid använt sin podcast, Playing a Round with Paige Renee, för att uttrycka både sina känslor och hennes syn på saker som händer i sportvärlden. Hon är snabb med att försvara dem som blir illa behandlade och att ropa ut dem som är orättvisa.

Spiranac använder sina egna erfarenheter av mobbning och övergrepp för att interagera och relatera till sina fans och hjälpa dem att möta samma scenarier. Hon når ut till dem på sin podcast och sina andra konton i sociala medier och gör sig extremt lättillgänglig. Fansen älskar henne verkligen för det.

Vad tycker du att Paiges placering på listan borde ha varit? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär