Saturday, December 9, 2023
HemNBAEfter Andre Iguodalas "Hateful" Rant, 7x Champ Issues Skeptic inta NBA:s In-Season-turnering

Efter Andre Iguodalas “Hateful” Rant, 7x Champ Issues Skeptic inta NBA:s In-Season-turnering

NBA har gjort ett stort tillägg till sitt vanliga säsongsschema. I år introducerades konceptet med en In-Season-turnering, och det har öppnat för blandade reaktioner. Medan vissa atleter och fans ser visionen bakom turneringen, så slår andra, inklusive Andre Iguodala, bara själva idén om det.

Ligans idé bakom detta är att få fler engagemang, öka betyg och göra NBA-säsongen till en helhetsupplevelse och inte bara slutspelsfokuserad. Nyligen diskuterade en 7x NBA-mästare konceptet med In-Season-turneringen och hade en ganska skeptisk åsikt om det.

NBA-veteran på NBA:s senaste tillskott

Även om NBA-säsongen är en spännande upplevelse, fanns det några problem med det nästan sju månader långa schemat. I första hand var frågan uppmärksamhet, eftersom hela säsongen till stor del tillgodoses de hardcore-fansen. Medan slutspelet, som vanligtvis startar runt april, lockade fler tittare. Så för att engagera publiken, samtidigt som de väckte mer uppmärksamhet under hela säsongen, bestämde sig NBA för att introducera konceptet In-Season-turneringar. Detta startar i början av november och avslutas i december med deltagande av alla 30 lag. Detta koncept är dock inte så tilltalande för alla som ligan skulle ha velat.

Nyligen tillfrågades LA Lakers-veteranen Robert Horry om sin åsikt om Big Shot Bob-podden. Horry sa att eftersom han inte har spelat i en under sin karriär kan han inte säga så mycket om det. Den 7x NBA-mästaren sa dock att “det ser konstigt ut”, samtidigt som han tillade att han måste fråga en av spelarna om deras åsikt om det. Podcastens panel diskuterade också att NBA planerar att konkurrera med andra sporter också, med deras agenda att hålla engagemang under hela säsongen.

Medan Horry hade en förvirrad hållning i ämnet, ogillade Andre Iguodala uppenbart turneringen.

Andre Iguodala på In-Season-turneringen

Golden State Warriors-veteranen meddelade nyligen att han drar sig ur ligan. Strax efter pensioneringen har han tagit flera roller, varav en är hans podcast, Point Forward. I ett nytt avsnitt av podcasten pratade Iguodala om In-Season-turneringen. NBA-veteranen slog igenom idén med det nya tillskottet genom att säga att detta skulle vara till liten eller ingen fördel för spelarna och lagen. Enligt Iguodala har fantastiska lag ögonen på priset från början, så de spelar det som en mästerskapsvärd säsong.

Han hånade möjligheten att den här nya turneringen skulle ha någon verklig effekt på typen av matcher som spelas av lagen.

RELATED ARTICLES

Mest populär