Saturday, December 9, 2023
HemeSportsEfter 76 timmar och ingen dusch blir Call of Duty Modern Warfare...

Efter 76 timmar och ingen dusch blir Call of Duty Modern Warfare 3 Gamer den första som låser upp Interstellar Mastery Camo

Modern Warfare 3:s Interstellar Mastery Camo blev en omedelbar hit när den tillkännagavs. Eftersom det är det sista camo-spelet i multiplayer-plattformen att låsa upp, kräver detta att spelare låser upp 36 ovärderliga camos i första hand. Nu sammanfattar det hur svårt det kan vara för Call of Duty-spelare! Men streamer Reidboy24 kan bevisa att vi har helt fel.

Call of Duty är inte bara ett spel för människor, det är som en sann passion. Twitch-streamern ReidBoy24 är ett idealiskt exempel på det. Detta beror på att den här streamarens senaste prestation i Modern Warfare 3 säkerligen gör honom till en legendarisk Call of Duty-spelare. Vill du veta vad han uppnådde i den här senaste titeln?

Twitch-streamern gör en överraskande prestation i Call of Duty: Modern Warfare 3

Nyligen twittrade ett Call of Duty-fan om att Twitch-streamern ReidBoy24 nådde otrolig framgång i Modern Warfare 3. Han delade med Call of Duty-communityt att denna Twitch-streamer är den första spelaren i hela världen just nu som låser upp Instellar Mastery Camo. Han skrev om ReidBoy24- “Streamer @Reidboy24 är den första personen i världen som låser upp Interstellar mastery camo i Modern Warfare 3.”

Nu vet Call of Duty-spelare att Interstellar Mastery Camo bara kan låsas upp när spelaren har slutat låsa upp andra camos i Modern Warfare 3. Detta uppmärksammar säkert fansen på hur många timmar det behövs för Twitch-streamern att uppnå det. Tja, svaret är ganska överraskande! ReidBoy24 tog totalt 76 timmar att låsa upp över 800 camos i Modern Warfare 3. Hur coolt är det?

Är nya Call of Duty Multiplayer ett bra val för casual gaming? Fortnite Streamer CouRage väcker en debatt online

Den här tweeten blev en stor hit på sociala medier direkt efter att den lades upp. En annan anledning är den del där tweetmakaren nämnde – “Nej, han har inte duschat.” Nu är fansen ganska säkra på att Twitch-streamern ReidBoy24 är en hängiven Call of Duty-entusiast.

Utforska Interstellar Mastery Camo i Modern Warfare 3

Det finns en handfull Mastery Camo-utmaningar för CoD-fans. Call of Duty-spelare måste avsluta alla 36 Priceless Camo-utmaningarna om de någonsin vill lägga vantarna på Interstellar Mastery Camo-utmaningen. Men det finns ytterligare en twist på det! Alla dessa Priceless Camo-utmaningar måste slutföras i flerspelarläget. Nu erbjuder Interstellar Mastery Camo ett nytt utseende till vapnen och lägger till bilden av rymdens tomrum fylld med nebulosor och stjärnor. Denna Camo-utmaning är utan tvekan den svåraste i spelet och kan ta veckor eller månader för genomsnittliga spelare att slutföra.

Men även om utmaningen är svår, erbjuder ReidBoy24 säkert stor motivation för spelare. Han bevisar att ingenting egentligen är omöjligt om du är tillräckligt dedikerad. Vad tror du?

RELATED ARTICLES

Mest populär