Saturday, December 9, 2023
HemBoxingEddie Hearn tipsar om en uppgörelse mellan "World Class Fighters" för det...

Eddie Hearn tipsar om en uppgörelse mellan “World Class Fighters” för det ryktade 23 december-kortet

I hjärtat av den livliga boxningsvärlden, Eddie Hearn, mannen bakom Matchroom Boxing, antydde en elektrifierande möjlighet. Denna uppenbarelse har kampgemenskapen på kanten av sina stolar. Med en touch av mystik och en gnutta spänning avslöjade Hearn att diskussioner pågår med Saudiarabien om en kolossal händelse den 23 december.

Hearn retade potentialen där några av Matchrooms finaste kan pryda ringen. Förväntan är påtaglig, och som Hearn försiktigt delade med sig av, finns det en hel del grundarbete att täcka innan något är hugget i sten. När Riyadh-matchen kommer att hända med hagel eller sol, verkar Eddie Hearn arbeta hårdare än någonsin för att skriva kontrakt och göra detta evenemang spektakulärt.

Eddie Hearn och den saudiska uppgörelsen

Hearn, känd för sina strategiska rörelser i boxningsvärlden, erkände komplexiteten i situationen. Han betonade behovet av att agera för kämparnas bästa. Dessutom säkerställer det precision och omsorg i varje steg. Lockelsen med Saudiarabien-kortet är obestridlig, men för Matchroom handlar det inte bara om spektaklet; det handlar om att närma sig möjligheten på ett sätt som överensstämmer med deras åtagande att göra saker rätt. “Jag tänker inte säga för mycket som jag sa till dig tidigare eftersom du vet att det finns mycket arbete att göra,” sa Hearn och kringgick försiktigt viktiga detaljer om kortet.

Utan tvekan har han eldat nyfikenhetens lågor. Vem är vem av boxningslistan kan potentiellt göra ett framträdande på denna stora scen. Slöjan av hemlighetsmakeri över matcherna lägger till ett extra lager av spänning. Medan Hearn avstod från att avslöja för mycket, målade hans ord en levande bild av förhandlingarna som utspelade sig bakom stängda dörrar.

Dessutom deklarerade Hearn att de har ett antal fighters i världsklass. De kommande dagarna är nyckeln till att reda ut detta boxningsmysterium. Utsikten att Matchroom-kämpar ska visa upp sin skicklighet i Saudiarabien den 23 december är onekligen spännande. När diskussionerna fortskrider spekulerar kampentusiaster i potentiella matchups och funderar på frågor om vem som kommer att möta vem. Luften är tjock av förväntan, och fans kan inte vänta med att se resultatet av dessa pågående samtal.

Anthony Joshua och Deontay Wilder i separata kort

Nyligen avslöjades det att tidigare tungviktsmästare Anthony Joshua och Deontay Wilder enligt uppgift för samtal om separata slagsmål planerade i Riyadh. Furys senaste crossover-match med MMA-stjärnan Francis Ngannou orsakade en försening i den ursprungligen planerade obestridda världsmästarkampen i tungvikt mellan Oleksandr Usyk och Tyson Fury.

Saudiarabien, känt för att aggressivt attrahera toppsporttalanger, siktar på att vara värd för ett boxningsevenemang i världsklass trots att Usyk-Fury-matchen är försenad. Eddie Hearn, Joshuas promotor, bekräftade pågående diskussioner med Saudiarabien för flera fighters på kortet för den 23 december men förblev fånig om specifika detaljer.

Rapporter tyder på att Otto Wallin kan vara Joshuas motståndare, vilket ger trovärdighet till den förväntade händelsen. Hearn uttryckte entusiasm över potentialen och betonade spänningen och diskussionerna kring inblandningen av krigare i världsklass i december, inklusive Joshua. Den kommande veckan förväntas ge mer klarhet om utvecklingen.

När klockan tickar ner till avslöjandet av den slutliga lineupen, hamnar boxningsgemenskapen i en virvelvind av spänning och spekulationer. Lockelsen med en Saudiarabien-extravaganza med Matchroom-fighters är obestridlig, och fansen räknar ner dagarna tills detaljerna dyker upp och låser upp dörren till vad som kan bli ett avgörande ögonblick i boxningens värld.

RELATED ARTICLES

Mest populär