Wednesday, February 28, 2024
HemBoxingEddie Hearn ger Ryan Garcia två slagsmålsalternativ efter Rolly Romero vs Isaac...

Eddie Hearn ger Ryan Garcia två slagsmålsalternativ efter Rolly Romero vs Isaac Cruz slagsmålsmeddelande

Efter Devin Haney blev WBC Super-Lightweight-mästare i sin senaste kamp med Tydligen Prograis, Ryan Garcia ropade offentligt ut “Drömmen”. Därmed fick han Haneys uppmärksamhet också. Dock efter ett träningspass med Floyd Mayweather‘KingRy’ informerade boxningsvärlden om att han var fokuserad på Rolando Romero.

I detta sammanhang, efter Rolando Romero mot. Isaac Cruz blev officiell idag, ordföranden för Matchroom Sport, Eddie Hearn avslöjade att ‘KingRy’ hade sms:at Hearn om “en legacy fight”. Dessutom föreslog Hearn Garcia två boxare som han kunde möta nästa gång i ringen. Här är vad Hearn sa.

Eddie Hearn vill att Ryan Garcia ska slåss mot tidigare och nuvarande mästare på 140 lbs

Enligt Eddie Hearn, för en månad sedan, nådde Ryan Garcia personligen ut till promotorn och krävde ett slagsmål med Devin Haney. Med tanke på Garcia och Haneys efterföljare inom sporten var Hearn glad och ville iscensätta kampen. Snart nådde Oscar De La Hoya och Eric Gomez ut till Hearn också. “För det första, Ryan DMed mig för en månad sedan och sa,”Vill bara låta dig veta att jag vill ha Devin Haney-kampen. Det är min nästa kamp”. Och sedan sträckte sig Oscar och Eric ut och vi började prata om den kampen”, avslöjade Hearn.

Men Hearn informerade om att Garcia snart ändrade sig och inte längre svarade honom. Men under rådande omständigheter, nu när Rolando Romero har ett avtal med Isaac Cruz, tycker Hearn att det är bäst om ‘KingRy’ möter antingen Devin Haney eller Regis Prograis. “Förhoppningsvis vänder sig Ryan bara till Devin. Och vi går vidare och gör Haney vs. Garcia som är 100% kampen att göra. Eller, om han vill slåss mot Regis, så får vi Regis”, förklarade Hearn. I den här riktningen förklarade han också varför Garcia vs Romero inte blev verklighet.

PBC ville inte att Garcia skulle möta Rolly

Enligt Hearns förståelse för branschen vill PBC inte matcha en av deras fighters mot någon som är en fanfavorit. Enligt hans åsikt, eftersom Rolly var med PBC, ville de inte att han skulle möta Ryan Garcia som har ett berömvärt fans. “Det enda sättet jag kan tolka det som någon som skulle känna till branschen är att Rolly, du har PBC, DAZN och Golden Boy. PBC vill behålla Rolly och ge honom till sina killar, säger Hearn.

Läs mer – Gervonta Davis ger verklighetscheck till Rolly Romero som väljer mellan Al Haymon och Oscar De La Hoya; Utnämner The Bigger Promoter

“Ryan Garcia är ännu inte en PBC-fighter. PBC är alltid väldigt ovilliga att ge dig en av sina killar eller ett bälte när du är favoriten i matchen som Ryan skulle vara”, tillade han eftertänksamt. Medan Hearn inte kunde se Rolly slåss mot Garcia, hoppades Oscar De La Hoya dock att ‘KingRy’ skulle möta vinnaren av Cruz vs. Rolly. Tja, tiden får bara utvisa vad som händer härnäst för Ryan. Från och med nu, vem skulle du vilja se honom mot? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Inlägget Eddie Hearn ger Ryan Garcia två slagsmålsalternativ efter Rolly Romero vs Isaac Cruz kampmeddelande dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär