Tuesday, February 27, 2024
HemBoxingEbanie Bridges vs. Miyo Yoshida statistik: ålder, längd, vikt, räckvidd, nettovärde, rekord...

Ebanie Bridges vs. Miyo Yoshida statistik: ålder, längd, vikt, räckvidd, nettovärde, rekord och mer

Ebanie Bridges är planerad att möta Miyo Yoshida i hennes första match för året. Hennes senaste framträdande var i december 2022 mot Shannon O’Connell, där hon säkrade sitt första IBF-försvar av bantamviktstitel för damer med framgång. De arrangerade matchen en dag efter att Avril Mathie från Sydney var tvungen att dra sig ur matchen den 9 december på grund av en ospecificerad skada.

Amerikas favoritvideo idag

Bridges-Yoshida-kampen kommer att presenteras som en av de två titelmatcherna på en DAZN Pay-Per-View. Huvudevenemanget på Chase Center i San Francisco, Kalifornien, kommer att vara Regis Prograis-Devin Haney-matchen om Prograis WBC junior welterviktstitel, och platsen fungerar som hem för NBA:s Golden State Warriors. När de två fighterna förbereder sig för sin kommande match, låt oss gräva ner i detaljerna och rekorden för de två.

Ebanie Bridges vs. Miyo Yoshida: Fysiska attribut

Bridges, vid 37 års ålder, är 5 fot 1 tum lång. Hon har nio vinster och en förlust för sitt namn. Hon har säkrat fyra av sina segrar på knockout. Bridges påbörjade sin boxningskarriär vid 30 års ålder och övergick från ett företagsjobb för att fortsätta sin nyfunna passion för sporten. Bridges uppskattade nettovärde för 2023 uppgår till 5 miljoner dollar.

Yoshida, 35 år, har ett rekord på 16 vinster och 4 förluster. Med en höjd på 5 fot och 3½ tum och en räckvidd på 63½ tum kommer hon från Kagoshima, Japan. Hon har inga knockouts eller titlar för sitt namn. Enligt flera källor är Yoshidas uppskattade nettovärde cirka 1 miljon dollar 2023.

Andra fakta om Bridges och Yoshida

Bridges visade ett anmärkningsvärt engagemang och finslipade flitigt sina färdigheter och gjorde en anmärkningsvärd inverkan i amatörboxningstävlingar. År 2018 markerade hennes övergång till den professionella arenan. Hon fick snabbt erkännande som en av de mest fängslande och dynamiska fighters i sporten. Från början avskräckt från att göra karriär som mekaniker, mötte Bridges skepsis när hon vågade sig på tyngdlyftning. Folk avrådde henne från att bli kroppsbyggare.

Yoshida gick in i proffsboxningens rike för nio år sedan och gjorde sin debut i maj 2014. Med en anmärkningsvärd triumf fortsatte hon med att säkra successiva vinster i sina fyra första matcher.

När de två rustar sig för att möta varandra den 9:e är fansen spända på att se hur kampen går. Det kommer dock att bli intressant att se om de två kommer att kunna dra sin del av uppmärksamheten medan de slåss i underkortet av Haney vs Prograis. Tror du att de kommer att lyckas? Vem tror du vinner?

RELATED ARTICLES

Mest populär