Thursday, November 30, 2023
HemBoxingEbanie Bridges lyfter fram hyckleriet hos kung Charles som "rockar" 500 miljoner...

Ebanie Bridges lyfter fram hyckleriet hos kung Charles som “rockar” 500 miljoner dollar värda kronan och pratar om inflation och levnadskostnader

I en ny händelseutveckling, Ebanie Bridges ropade inte någon boxare utan kung Charles. Bridges är en australisk boxare och är IBF mästare i bantamvikt. Hon är dock mycket mer än bara en boxare. Bridges är känd för sin “OnlyFans”-närvaro och har mer än 800 000 följare, vilket inte är något att håna.

Hon använder ändå sin plattform inte bara för att marknadsföra sig själv utan för att också uttrycka åsikter, även om de är kontroversiella. I ett nyligen inlägg verkar boxaren och influencern påpeka kung Charles hyckleri. Vad har hon att säga? Låt oss ta reda på.

Ebanie Bridges ropar rakt ut kung Charles

Kungafamiljen är bekant med granskning och kritik. Dessutom är det ingen mindre än kung Charles som skapar rubriker den här gången. I huvudsak i Storbritannien klagar många invånare över hög inflation och levnadskostnader. Samtidigt erkänner Charles problemen. Han har lovat att lätta på levnadskostnaderna men lockar fortfarande till sig flack.

På denna lapp bar kung Charles en krona som var värd en halv miljard när han höll ett tal. Många tyckte att detta var hycklande av honom, inklusive Bridges. Hon lade om en rulle på sin Instagram-berättelse, som ursprungligen postades av ett användarnamn @hoodrichsuperstars som påstod, “#KingCharles böjer sin krona som de hävdar är värt över en halv miljard. Enbart centrumdiamanten är värd över 400 miljoner och är den dyraste diamanten i världen.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Hood Rich n wealthy (@hoodrichsuperstars)

Man kan ha olika åsikter om denna kontrovers. Det skulle dock vara rättvist att säga att Bridges inte drar sig för att syna en spade, en spade. Låt oss under tiden ta en titt på Bridges som retar en cross-over-match.

Broar för att tävla i en cross-over-match?

Cross-over-matcher pratas om staden och Bridges vill gå med på bussen. Först nyligen ringde hon i ett Instagram-inlägg den pensionerade UFC-mästaren Ronda Rousey. Dessutom kallade hon ut henne, inte i Octagon, utan i boxningsringen. Medan hon delade en photoshopad bild av sig själv när hon möter Rouey, sa hon: “Mig vs. @rhondarousey i en boxningsmatch. Vad säger du? Vad är din förutsägelse?”

Läs mer: Conor McGregor skapar ännu en kontrovers med Ebanie Bridges på hennes födelsedag, dagar efter att ha skapat oönskade rykten under Anthony Joshua-kampen

RELATED ARTICLES

Mest populär