Saturday, December 2, 2023
HemMMA"Early Stoppage Is My S*x Life" – När Dana White gick överbord...

“Early Stoppage Is My S*x Life” – När Dana White gick överbord och försökte imitera Joe Rogan som standupkomiker

Presidenten för UFC Dana White går i sin mångårige kollega och väns fotspår Joe Rogan när han försöker sig på ståuppkomedi. Hur överraskande det än låter, det är sant, som det syns i en viral rulle som nyligen dök upp på Instagram. Kanske komedi och Vit var en kombination vi inte var beredda på. Även om det såg ut att det gick väldigt bra.

Han dök upp i ett event av Laugh factory i LA, redan 2016. Även om det var onaturligt var han inte den ende från UFC som visades på scenen den kvällen. Till allas förvåning, före detta mästare i weltervikt Matt Serra tillsammans med flerdivisionskämpe från Thomas var också närvarande i klubben.

Även om hans kära vän och komiker, Joe Rogan, fanns ingenstans. Att ha den amerikanska ståuppkomikern hade säkert hjälpt till att lätta nerverna för Vit.

Dan White: En väl mottagen komiker

Los Angeles är känt för sin komedi. Vit medan inspelningen av avsnittet av “Looki’n for a Fight” gick till den legendariska komedibutiken Laugh Factory. Dessutom uppträdde han framför en fullsatt teater med över 280 fans, som kan ses i inlägget.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av UFC News and Videos (@ufcnewsandvids)

Den legendariska komedibutiken öppnade redan 1979, och sedan dess har den varit värd för några av komedins absoluta legender. Inklusive avlidne Robin Williams, Sam Kinison, Richard Pryor och George Carlin, för att nämna några.

Vit inleddes med att säga: “Alla som skrattar får biljetter till UFC 200”. Och fortsatte sedan med att släppa en absolut bomb genom att säga, “Tidig stopp är mitt sexliv.” Samtidigt som han hävdade att hans sexliv var som 2 brottare som slåss, där han grindar tills alla tappar intresset.

Dessutom erkände han att han var ganska nervös inför sitt framträdande när han pratade med sin vän/skådespelerska Laura Prepon. Även om insatsen gick ganska smidigt och togs emot väl.

Dana White erkänner att hon har fuskat:

UFC-presidenten var så stressad inför evenemanget att det slutade med att han bad Joe Rogans högra hand, Tony Hinchliffe, att skriva sitt set åt honom. Hinchcliffe är en av de mest kända skämtförfattarna i Hollywood, han gör också saker för Comedy Central samt hjälper till Joe Rogan.

Hinchcliffe vägledde honom om vad han skulle säga och hur han skulle leverera det. Dessutom, efter att ha lämnat ut manuset till Vit, han hävdade att han och hans kompis Rich skrev det här manuset. Den var specialanpassad för honom.

Vad tycker du om Dana Whites stand-up? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär