Thursday, November 30, 2023
HemBasketballDwyane Wades dotter Kaavia framför ikonisk låt har fått 15x Grammy Award-vinnare...

Dwyane Wades dotter Kaavia framför ikonisk låt har fått 15x Grammy Award-vinnare “Fallin” för 4-åringen

I ett inlägg på sociala medier nyligen delade Gabrielle Union en video av sin dotter Kaavia James karaokeframträdande. Noterbart är att Dwyane Wades dotter framförde hithymnen “Girl on Fire” 2012. Mitt under Thanksgiving-firandet stal den här föreställningen alla i familjens hjärtan. Som svar uppskattades hennes sång inte bara av fansen utan också av sångerskan själv.

Efter att ha sett en ung generation hämta inspiration från hennes låtar diskuterade den 15-faldiga Grammisvinnaren Alicia Keys hur det fick henne att känna. Den här videon visar Union och Wades dotter uppträda inför publik, eftersom hennes självförtroende också är beundransvärt. Förutom hennes sång kan man också se hennes bedårande danssteg.

Tillsammans med den här låten sjunger hon också rader från ‘Let It Go’ från filmen ‘Frozen’. Union rubricerade videon och frågade: “Vem är denna Lil-karaoke [queen] … och vad har hon gjort med @kaaviajames ?!?!”

Alicia Keys reaktion på Dwyane Wades dotters video

När hon såg den här videon uttryckte hon sin tacksamhet och glädje över att se unga människor inspireras av hennes musik. Det här är en väldigt speciell present till henne. “Det är allt,” sa Keys till E! Nyheter. “Det är den största, vackraste gåvan.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Gabrielle Union-Wade (@gabunion)

Hon förklarade varför musik som denna existerar och hur den ger människor, särskilt den unga generationen, en känsla av makt genom låtar som “Girl on Fire”. “Och jag hade ingen aning om att det skulle ha den effekten för så många människor – men att det gör det, det får mig att känna mig inte bara kraftfull utan ödmjuk,” förklarade sångaren.

Kommer Dwyane Wade & Gabrielle Unions dotter Kaavia James att göra en karriär inom sång?

Videon fick mycket uppmärksamhet och uppskattning efter att ha delats. Det råder ingen tvekan om att hennes fans är förälskade i sättet hon sjunger. Hon har fullt stöd från sina föräldrar, Union och Dwyane Wade, när det gäller sin talang.

Hon har också lite extra talang, eftersom hon inte är rädd för att komma in i rampljuset med sina föräldrar i så tidig ålder. Fans har sett henne vända håret på hennes födelsedagsfest nyligen. Faktum är att till och med Lin-Manuel Miranda kommenterade “Hårvänd på punkt!” samt önskar henne en grattis på födelsedagen.

Hennes uppgång till internetstjärna är anmärkningsvärt vid så ung ålder. Det är ingen överraskning att hon blir allt mer populär på grund av hennes talang och självförtroende. Efter att ha sett videon, vad var din reaktion? Dela dina tankar i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär